2015. május 1., péntek

Fejléctervezős szavazás eredménye


Hamarosan dizájnváltás következik az oldalon, és ebben kértük a segítségeteket az utóbbi hetekben. Mivel mi magunk nem vagyunk valami nagy photoshop mesterek, így megkértünk titeket, hogy akinek van kedve, ideje és ötlete, az készítsen nekünk új fejlécet Tűzpróba stílusban. Három remek munkát kaptunk, amikért szeretnénk köszönetet mondani. Ügyesek vagytok, és csak így tovább! :)

Mivel húgommal nem tudtunk dönteni, így szavazásra írtuk ki a dolgot, és így a végén örömmel jelenthetem be, hogy a 2. fejléc tetszett nektek a legjobban, így az fog kikerülni az oldalra. Hogy pontosan mikor, azt még nem tudom pontosan, de nagyon hamarosan. A 2. fejléc egyébként Szilvási Ágota munkája, akinek még egyszer szeretnénk köszönetet mondani. :)

Íme tehát még egyszer a nektek legjobban tetsző fejléc:



És a végére szeretnénk meg egy kis kiegészítést. Érkezett volna még egy fejléc a felhívásunkra, de a levél elkeveredett, vagy nem jó címre küldte az illető, amire csak későn jöttünk rá, így már nem vehetett részt a szavazásban a műve. Megígértük azonban neki, hogy utólag az eredmény kihirdetésekor kirakjuk a munkáját kárpótlásul, amit most szeretnénk is teljesíteni. Nagy Fruzsina készítette a fejlécet egyébként. :)


3 megjegyzés:

  1. Szerintem is a 2. volt a legjobb fejléc. Egyébként, mintha kicsit leállt volna az élet a film körül. Remélem hamarosan kapunk előzetest vagy stilleket...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sajnos jól érzed. :(
      Már több hónapja leállt az élet a film körül, alig vannak hírek sajnos. :) Ezért ilyen kevés a poszt itt is. Azért bízzunk benne, hogy nyáron csak beindulnak a dolgok. :)

      Törlés
  2. En remenykedek mert most hogy facen megváltoztatták a keprt hatha. Lassan Szeptember es Sehol semmi. Szep.

    VálaszTörlés