2016. február 15., hétfő

Fontos közlemény!


Lassan eltelt egy hét, és mint bizonyára észrevettétek semmi újat nem raktam ki az oldalra. Tegnap jutott eszembe, hogy ideje lenne bejelentkezni, mielőtt elkezdenétek kérdezősködni, hogy élek-e még vagy sem. Nos, az a helyzet, és erre már korábban is utaltam számos alkalommal, hogy nem azért csökkent le radikálisan az oldal bejegyzéseinek a száma, mert én így akartam, hanem azért mert egyszerűen megállt az élet Az Útvesztő filmek és könyvek háza táján.

Elvileg márciusban kezdődik a harmadik és egyben utolsó film forgatása, de még nem nagyon hallani arról sem, hogy készülődnének a forgatáshoz, és új könyv se várható még bő fél évig, és akkor is még csak Amerikában. Nagyon kevés a friss hír, és az is inkább csak a színészekhez kapcsolódik. Tehát, igen... jelentősen megcseppent a friss hírek száma, de higgyetek nekem ez nem rajtam múlott.

Azért írom most ezt az kis szösszenetet, hogy tisztázzam a félreértéseket és elkerüljem az esetleges kérdéseket, és gondoltam sokkal jobb, ha konkrétan leírom számotokra mi a nagy helyzet. Emellett most kezdem az utolsó félévemet az egyetemen, szakdolgozatot kell írnom és úgy tűnik még dolgozni is fogok, így elég elfoglalt leszek, épp ezért valamilyen szinten örülök is annak, hogy jelenleg nincs sok hír. Ez nem azt jelenti, hogy bezárom az oldalt, vagy hogy nem csinálom tovább, mert szeretem csinálni és folytatni akarom addig, amíg releváns és van értelme.

Elvileg márciusban kezdődik a Halálkúra forgatása, és ennek örülök, de nem hiszem, hogy emiatt annyival több hír lesz majd, mert tavaly se voltak már olyan aktívak a színészek és a készítők, mint mondjuk az első film esetében. Folyamatosan nyomon követem a friss híreket, és ha van bármi, akkor hozni fogom előbb vagy utóbb. Lehet, hogy nem rögtön, lehet hogy csak pár nap múlva, de végül mindig hozni fogom a híreket. Számítsatok rá azonban, hogy júniusig most elég elfoglalt leszek, és mert nincs is alapjáraton sok friss hír, így kevesebb bejegyzés fog érkezni az oldalra. Úgy gondolom, annak nincs semmi értelme, hogy mindenféle felesleges és lényegtelen dolgokkal tömjem tele az oldalt, amikre senki se kíváncsi és amik nem is tartoznak Az Útvesztő könyvsorozat és a filmek világához.

Remélem megértitek a helyzetet és ha átvészeltük ezt az időszakot, ha befejezem az egyetemet és ha beindul végre az élet a harmadik film körül, akkor a dolgok remélhetőleg visszatérnek a régi kerékvágásba. Addig is legyetek jók és jelentkezem hírekkel olyan gyakran, ahogy csak tudok. :)

8 megjegyzés:

 1. Teljes mértékben érthető, hogy nem tudsz semmi frissel szogálni, hiszen szinte semmi sem történt a Tűzpróba premier óta. Jövő hónapban kezdődik a forgatás, talán kerülnek majd elő fotók, meg ilyenkor azért a színészek is szoktak felfobálni ezt-azt instára, twitterre. :)

  VálaszTörlés
 2. Semmi baj szerintem mindenki tisztában van ezzel hogy most nem nagyon vannak hírek. Kitartás és sok sikert az egyetemhez :)

  VálaszTörlés
 3. Én köszönöm, hogy kiírtad ezt nekünk, mert olvasóként jó látni, hogy mire számíthatunk. Én is mindig így gondolkodtam blogszerzőként és olvasóként is és nem szeretem, ha valaki nyom nélkül tűnik el. Szóval köszi.

  VálaszTörlés
 4. Igazad van Ancsi, és egyetértek veled. Én se szeretem, ha valaki csak úgy eltűnik a semmibe minden magyarázat nélkül. Ezért is akartam kiírni mi a helyzet. :)
  Csak átvészeljük valahogy ezt a kis időt, és reméljük a 3. film körül csak beindulnak végre az események valamikor.

  VálaszTörlés
 5. Csoda, hogy vannak még írók, akik nem egy poszt alá odabökik hogy, bocs, nem voltam, meg izé, hát nem rátok tartozik, hosszú meg minden. Utálom az ilyet. És szerencsére nem ilyenek a kedvenceim :) (te is, Anna :))
  Sok sikert, kitartást az egyetemen, hajrá! :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)
   Nem akartam szó nélkül eltűnni, mert az nem lett volna jó. Ezért született meg ez a kis poszt. :)

   Törlés
 6. Köszi,hogy szóltál nekünk :)
  Sok sikert az egyetemhez és várunk vissza :)

  VálaszTörlés