2016. március 19., szombat

Dylan balesetet szenvedett - leállt a Halálkúra forgatása


Hosszas várakozás után végre örülhettünk annak, hogy hétfőn, vagyis március 14.-én elkezdődött a Halálkúra forgatása. Twitteren meg is osztottak egy képet az első napról.


A színészek twitteren közzétett információ szerint jelenleg Dylan, Dexter, Barry Pepper és Rosa tartózkodnak Vancouverben (Kanada), ahol a forgatás zajlik, vagyis a Jobb Kéz jeleneteivel kezdik az utolsó film felvételeit.

Alig tartott azonban négy napig a forgatás, mikor csütörtökön Dylan balesetet szenvedett egy autós kaszkadőr jelenet felvétele közben. Utánaolvastam a híreknek, és annyit lehet tudni, hogy egy autós jelenetet akartak felvenni, de Dylan leesett egy kocsiról, majd elütötték, így súlyosan megsérült, annyira, hogy rögtön utána kórházba is szállították. Több csontja is eltört, vagyis tényleg elég súlyosan megsérült. Most is ott van és épp ezért bizonytalan ideig leállt a Halálkúra forgatása. Mivel Dylan a főszereplő, így őt nem nagyon lehet nélkülözni, így nem tehettek mást. Meg kell várni, amíg felépül, és csak utána folytatódhat a forgatás Még nem tudni ez mikor következik be, és azt sem, hogy a forgatási csúszása miatt a film premiere is csúszni fog-e vagy sem. Amint lesz bármi információm, hozni fogom.

Dylan balesetére többen is reagáltak twitteren, James, Kaya, Chris és Ki Hong is, és mindannyian mielőbbi gyógyulást kívántak neki. Mi is csak ennyit tehetünk, és reméljük Dylan minél hamarabb talpra áll. Jobbulást, Dylan! :)

Forrás

13 megjegyzés:

  1. Nagyon megijedtem mikor olvastam a címet, kár hogy leált a forgatás, de Dylan egészsége a legfontosabb. Én is jobbulást kívánnék itt neki!!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást neki. Remélem mihamarabb visszatérhet forgatni! Merem remélni még,hogy nem csúszik a premier.:/ Gondolom ősz körül kijött volna egy előzetes. Meglátjuk:)

    VálaszTörlés
  3. Ja, hogy csütörtökön történt a baleset? Azt hittem pénteken, mert a média csak tegnap estefelé kezdte el ontani a híreket.

    Egy csonttöréses sérülés és ki tudja még mit szenvedett el szegény, nem kevés időbe telik, míg felépül. :/

    Köszönjük, hogy hoztad az infót!

    VálaszTörlés
  4. :( Jaaaj, ez a Halálkúra csak nem akar beindulni.
    Remélem, Dylan mielőbb helyrejön...

    VálaszTörlés
  5. Én is nagyon sajnálom ami történt vele jobbulást neki!

    VálaszTörlés
  6. Biztosan hamar helyre jön Dylan. Az ilyen színészekre úgy vigyáznak mint a hímes tojásokra.

    VálaszTörlés
  7. Nincs dublőre vagy kaszkadőrje?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs sajnos :( (én úgy tudom)

      Törlés
    2. De van kaszkadőre, csak Dylan sok jelenetet önmaga szokott csinálni. Csak a legveszélyesebb jeleneteket csinálja a kaszkadőr, a többit Dylan maga szokta.

      Törlés
  8. Dylan-t elütötte a autó nem leesett...pár csontja is eltört,más oldalakon is ezt írják!Több oldalt végig olvastam máshol itt a link:http://www.shortscore.net/2016/03/19/forgatason-szenvedett-balesetet-dylan-obrien/

    VálaszTörlés
  9. Igen tényleg elütötték :(

    VálaszTörlés