2016. május 28., szombat

Új premier dátumot kapott a Halálkúra film!


Végre megjelent némi konkrét infó a Halálkúra filmmel kapcsolatban. Dylan balesete és az utána következő hosszú felépülés nagyon betett a forgatásnak, így a pár hetes halasztásból végül több hónapos halasztás lett, hogy legyen ideje Dylannek teljesen meggyógyulni. Annyit tudunk most, hogy leállt a Halálkúra forgatása bizonytalan időre és nem lehet tudni, mikor folytatják.

A harmadik film eredetileg 2017. február 18-án került volna mozikba, de a forgatás elhalasztása miatt már akkor tudni lehetett, hogy a premier is csúszni fog. Tegnap jelentette be a stúdió az új premier dátumot, ami 2018. január 12., tehát majdnem egy évvel tolták el a filmet.

Sajnos így még többet kell várnunk, de mivel már van konkrét megjelenési dátum, legalább attól nem kell félni, hogy mégse készül el a harmadik film. Arról még mindig semmit nem lehet tudni, hogy mikor folytatódik a forgatás, de egy évvel a premier előtt legkésőbb el kell kezdeni, így én valamikor késő őszre vagy télre tippelnék. Amint bármi más kiderül, hozni fogom.

Forrás

6 megjegyzés:

  1. Uhh, az mondjuk nem kevés! :O Jó nagy kihagyás lesz így a 2. és a 3. film között. De oké, legalább elkészül! Csak nehogy elpártoljanak a rajongók időközben és alulteljesítsen a film.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát... legyünk reálisak. Ez az egy éves csúszás mindenképp negatív hatással lesz valamennyire a filmre. A kérdés, hogy ezt miként tudják majd a készítők kivédeni. Ha a filmhez kitalálnak egy remek reklámkampányt és a megjelenés előtti hónapokban mindenhonnan ez fog folyni, még a csapból is, akkor tuti újra felkeltik vele mindenki figyelmét.

      Az első filmnél remek marketingkampánnyal dolgoztak, a másodiknál pedig szinte alig volt valami. Most tényleg szükség lesz a jó reklámkampányra, mert azon áll vagy bukik majd a dolog.

      Törlés
    2. A 2. filmnek tényleg nem vitték túlzásba a promózását. Az 1-nél még nem voltam itt, mikkel és hogyan reklámozták? :)

      Törlés
  2. Nem tudok mit mondani. Nagyon szomorú vagyok. 2018 még nagyon messze van. Filmet még sosem vártam ennyire, és kezd elmenni a kedvem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg messze van, sajnos. :(
      De hamar eltelik az idő, majd meglátod.

      Törlés