2016. április 15., péntek

Megérkezett az első részlet a The Fever Code-ból!


Idén, 2016 szeptemberében jelenik meg Az Útvesztő trilógia újabb előzménykönyve, a The Fever Code James Dashner jóvoltából, és eddig még nem sok infót kaptunk a könyvről. Már megérkezett a borító és a fülszöveg is, és nagyjából azt is tudjuk miről fog szólni a könyv, de ezen kívül mást még nem osztottak meg velünk. Egészen idáig!


Most azonban végre megérkezett az első részlet a The Fever Code-ból. A prológus jelent meg az Entertainment Weekly oldal jóvoltából. ITT tudjátok elolvasni, természetesen angolul.

Ui: Szeretném majd lefordítani a részletet, de most nem nagyon van időm ilyesmikre, így nem ígérek semmit, de előbb-utóbb biztos hozom a fordítást. Esetleg ha valaki affinitást érez hozzá, hogy lefordítja a részletet és szeretné megosztani velünk, akkor írjon privátot és megbeszéljük a dolgot. :) Ha nem, akkor majd én lefordítom a közeljövőben.

Forrás

FRISSÍTÉS!!!!!!!!!!!!
Kommentben megkaptam a prológus fordítását egy kedves olvasótól, aminek nagyon örülök. Nem szeretném kommentként kirakni ide, hanem kérlek küldd már el nekem emailen a szöveget, és akkor egy posztban szeretném közzétenni a fordításodat, mert nagyon jó lett. :) Remélem olvasod az üzenetet, és várom a leveled. :)

5 megjegyzés:

  1. Hát, sajnálom, hogy most vagy három hétig én is durván el vagyok havazva, mert szívesen megcsinálnám. De hátha kapsz rá ajánlatot, végülis nem túl hosszú a részlet :)

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem elküldtem, nem nagyon vagyok otthon Outlook-ban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nem kaptam semmilyen üzenetet sajnos.
      Erre a címre küldted: bercsi232@gmail.com ?

      Törlés
    2. Igen! Megpróbálom újra!

      Törlés
    3. Most gmail-re küldtem, remélem ott megjelenik.

      Törlés