2016. április 6., szerda

Hírek a Halálkúra filmről


Hoztam egy kis friss hírt ma estére nektek és reméljük igazak is, nem csak pletyka a dolog. Szóval az a helyzet, hogy a francia rajongói oldal információi szerint, (aki szinte mindig pontosan tud mindent és mindig jók az infói) a Halálkúra forgatása elvileg május 15-én fog folytatódni. Ez azt jelenti, hogy Dylan addig épül fel teljesen, hogy folytatni tudja a munkát. Egyébként Dylan állapotáról se olvastam semmi friss közleményt vagy hírt, de gondolom gyógyulgat szépen.

Emellett nagyon valószínű, hogy a Halálkúra film premierje is csúszik, és ha igazak a hírek 2017 májusára tolódik a premier, az eredetileg tervezett február 17 helyett. Még nem olvastam ezzel kapcsolatban semmilyen hivatalos közleményt vagy bejelentést, így nem 100%-osan biztosak a hírek, de nagy a valószínűséggel igazak, hisz ismétlem, a francia rajongói oldal mindig hiteles forrásokkal dolgozik.

Forrás

11 megjegyzés:

  1. Ezt szepen elintézte Dylan. Köszönjük!

    Jo kis csúszás. Fog-e maradni addig aki meg varni fogja afilmet egyaltalan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem Dylan hibája a dolog. Balesetek mindig történnek. Ez sajnos most így alakult, ezt kell elfogadnunk. Inkább szurkoljunk annak, hogy eztán már ne legyen több gond a film körül, és ne csússzon még jobban a forgatás.

      Törlés
    2. A hű rajongókat pár hét csúszás nem riasztja el. Akit pedig igen, az nem is volt igazi rajongó, és úgyis mindegy neki.

      Törlés
    3. Hát nemtudom de Kaya ugye már tett ki képeket higy Vancueberben van és most tett ki instagramra képet olyab székekről amik a forgatásokon szokott lenni:)

      Törlés
    4. Stefi, azért mert Kaya a Karib-tenger 5-öt forgatja /forgatta épp :) a Halálkúrához annak nem volt köze.

      Törlés
  2. Fúúú. Úristen. Én nem tudom, az első ket film is ilyen macerás volt?? Mert en csak kb a masodik film elkészítése utan kezdtem el követni az oldalt.

    De, mind1. Örüljünk neki hogy legalább elkezdődik VÉGRE. Köszi az infókat.

    VálaszTörlés
  3. Hát őszintén, ez szerintem is Dylan hibája volt. mert oké, hogy egy dolog volt a forgatókönyvben, de magára vigyáznia azért kéne tudnia...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, tényleg nagyon gonosz dolog volt Dylantől, hogy leesett a kocsiról és elütette magát, hogy aztán hónapokig feküdjön a kórhában, biztos direkt volt. Mond csak, téged sosem ért még baleset? Sosem estél el, csúsztál el, botlottál meg? Baromira nem Dylan hibája, ne cseszegessétek már!!! Ha meg igazi rajongók vagytok, akkor megvárjátok a premiert. Ennyi.

      Törlés
    2. Nyugi, nem kell ezen összeveszni. Baleset történt, senki se hibás. Ez a helyzet, ezt kell elfogadni.
      Egy igazi rajongó pedig képes még várni pár hónapot. Nem ezen múlik a dolog.

      Törlés
    3. Így van! Annának és Reninek igaza van! A rosszindulatú kommentelőkkel nem kell foglalkozni. Én személy szerint nagyon vártam/várom a 3. filmet, de pár hét/hónap csúszás nem fog eltántorítani. Lényeg, hogy Dylan gyógyul és hamarosan újra forgatnak!

      Törlés
    4. Nincsenek rosszindulatú kommentelok:) Nyilvan mindenki várja ki igy ki ugy:) Senki nen egyforma:)

      Törlés