2016. május 15., vasárnap

Egy kis érdekesség: VESZETT plakát magyarul


Hoztam mára nektek egy kis érdekességet egyik kedves olvasónk, Ákos jóvoltából, aki Az Útvesztő trilógiához készült kiegészítő kis könyvben, a The Maze Runner Files-ban lévő egyik VESZETT-es plakátot fordította le magyarra. Ez az alig pár tíz oldalas kiegészítő könyv Amerikában is csak e-könyvként jelent meg, nyomtatásban nem, és nálunk magyarul ki sem adták. (Feltehetőleg nem is fogják, mert nem éri meg lefordítani.)

Mindenesetre hála Ákosnak íme a VESZETT-es plakát eredeti és a magyarosított változata. Ákos, köszi még egyszer a munkád, és nagyon jó lett. :)



Nektek, hogy tetszik? :)

5 megjegyzés:

  1. Na, tessék. Ilyen vagány dolgok vannak és nincsenek bejegyzések? :D
    Amúgy tudom, hogy nem könnyű felkutatni ezeket, de érdemes, mert fenntartják az érdeklődést és mert tényleg érdekesek. Szóval köszi Neked és Ákosnak is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából ez a Maze Runner Files az egyetlen, ami még van, és amiről eddig nem sok szó esett az oldalon. :)
      Amúgy meg most inkább az időhiány az oka a posztok elmaradásának. De ha letudom az államvizsgát, akkor újra lesz időm és energiám is az oldalra.

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik és érdekes ez a kis szöveg rész amit Ákos lefordított (ezt nagyon köszönöm),és sajnálom, hogy nálunk ez a "könyv" nem fog megjelenni,én biztos megvenném

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon jó lett!! Már régóta vártam egy új posztot. Sajnos az első képet nem igazán tudtam elolvasni, mert kicsit homályosnak látszódnak a betűk.

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy ennyi embernek tetszett :))) A jövőben megpróbálok minél több ilyen kis érdekességgel szolgálni, amennyiben találok! :)

    VálaszTörlés