2015. október 10., szombat

Helyzetjelentés és kérdés


Biztosan ti is érzitek, hogy a film előtti nagy hajtás már lecsengett és sajnos nagyon úgy tűnik, sőt szinte biztos, hogy megint itt van a holt időszak. A harmadik film premierje 2017 február 17-én lesz, ami csaknem másfél év, és bizony ebből egy évig nagyon semmi sem fog történni.

Persze nem kell félnetek, nem zár be az oldal, csak a posztok száma fog megcsappanni egy kicsit. Mi is sajnáljuk, de hát ha nincs anyag, akkor mi se tudunk mit kitenni. Mindenesetre igyekezni fogunk és amint találunk bármilyen információt vagy anyagot, azt természetesen hozzuk nektek.
  • Lesz helyzetjelentés a színészekről és az aktuális munkáikról, új képeikről és bármilyen újdonságról, ami velük kapcsolatos.
  • Megjelent a Halálparancs könyv, arról is lesznek információk. (Sőt, a jövőhét elején egy kis meglepetéssel készülünk számotokra, így megéri visszanézni hozzánk! :))
  • Januárban jelenik meg a Tűzpróba DVD, így arról is érkeznek majd anyagok, extrák és érdekességek, de addig még van jó pár hét.
  • Emellett tervezek egy újabb Kihívást is.
  • Sőt úgy december-január fele ismét szeretnék dizájnt váltani, amihez újfent a ti segítségetek fogom kérni. (Aki új fejlécet/hátteret tervezne az oldalhoz, és van egy remek ötlete, az addig még nyugodtan dolgozhat rajta.)
  • Bármilyen infót és anyagot találok, azt hozom nektek.
A kérdésem viszont az lenne, hogy ti mit szeretnétek még ezen kívül látni az oldalon? Van valami ötleteket, hogy mivel lehetne kitölteni ezt az időt? Esetleg valami, ami hiányzik innen, vagy amiről még nem írtunk sosem. Minden ötletet szívesen várunk. :)

További szép napot nektek! :)

XOXO (Bocs, de ezt nem hagyhattam ki. :))

18 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Amikor meghallottam, hogy lesz a trilógiának előzménykönyve, nagyon megörültem. De amikor megjelent a borító és vele együtt a tartalma is kiderült, hogy ez nem a megszokott szereplőkről fog szólni, hanem egy teljesen más szemszögből íródott. El is ment a kedvem az elolvasásától :(. Amikor a Halálkúrába a végén láttam, hogy van belőle egy kis részlet, akkor kicsit megörültem, mert azt gondoltam, hogy talán csak előítéletes voltam. De sajnos a kicsi részlet elolvasása után sem jött meg kedvem hozzá. Láttam, hogy az oldalon csináltatok kibeszélőt de láttam, hogy spoileres, ezért nem akartam elolvasni. Lehet hogy nagy kérés lenne, de nem lehetne egy olyan bejedzés amiben egy kicsit bővebben beszéltek róla, de nem spoileres, amolyan kedvcsinálót. Reméltem nem kértem nagyot.

    U.I.: bocsánat, ha vannak benne helyesírási hibák de siettem, és nagyon sajnálom, hogy mostanában nem lesz olyan sok poszt mert nagyon imádom ezt az oldalt, minden nap benézek, és megnézem az újakat:)). És nagyon köszönöm, hogy csináljátok ezt az oldalt!!:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Most fogom nemsokára olvasni a Halálparancsot, és majd írni fogok róla ide az oldalra. Akkor megpróbálom majd úgy felépíteni a kritikát, hogy lesz egy általános rész az elején, és a végén pedig a spoileres. Így az elején az általánosságokat te is elolvashatod. :)

      Én is félek egy kicsit a könyvtől, mert sokak szerint ez a leggyengébb könyv eddig, és félek is, hogy nem fog tetszeni. :( Na, de majd meglátjuk. Jövőhéten mindenképp jelentkezem a kritikával.

      Törlés
    2. Szia. Én most olvasom és nekem tetszik
      Szerintem kezd el te is :) meg lehet tudni plusz információkat és azért lesz benne útvesztős szereplő is

      Törlés
  2. A kihívás az jó ötlet, de lehetne mindegyik könyvről nem csak 1-1-ről. ;)

    ~D~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy nem tudnék olyan sok érdekes kérdést kitalálni, hogy mindegyik könyvhöz jusson külön. :(
      De átgondolom a dolgot és megpróbálkozom majd vele.

      Törlés
  3. Ha tényleg nincs semmi és unatkoztok akkor szerintem lehetne foglalkozni egy kicsit a fanfictionökkel. Akár csak ajánló vahy valamelyik olvasó írása, esetleg fordítás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fordítani nem fogunk fanfictiont, mert az iszonyat nagy munka. De ha találok valahol magyart, akkor majd próbálom itt megosztani. Meg keresgélek a külföldiek között is, és ha lesznek jobbak, akkor megosztom a linket itt az oldalon.

      Törlés
    2. Esetleg ha valamelyik olvasó ír valamit, küldje be. :) Magyarokat néztem már, van egy-két jó, de nem igazàn eredetiek. És a kvíz is tényleg jó ötlet. Vagy lehetnének versenyek! Rajz, fanfiction, képszerkesztés, stb. :) Nem feltétlen nyereményekért, de biztos vicces lenne.

      Törlés
  4. Csatlakozom az előttem szólóhoz, a fanfiction jó ötlet! Esetleg, hogyha találtok néhány kvízt vagy tesztet, azok is jöhetnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kvíz és a teszt tényleg jó ötlet, nekem sosem jutott volna az eszembe. Köszi szépen. :)

      Törlés
  5. Sziasztok! Ez nem ilyen idő kitöltés ötlet, de én nagyon örülnék egy galériának és egy chatdoboznak :) Nem tudom megoldhó -e, de szerintem sokat dob az oldalon. És a fanfiction szerintem is jó ötlet. A kihívást már nagyon várom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A galériára én is gondoltam még az elején, de azt nagyon sok időbe telne összeállítani. Így utólag pedig már nem sok értelme lenne, mert mire visszakeresném azt a rengeteg képet, beleőszülnék. :)

      Chat pedig egy egyszerű okból nincs és soha nem is lesz az oldalon. Nem szeretnénk, hogy ott illegális letöltési linkek kerüljenek megosztásra, és azt sem, hogy különféle veszekedések és viták alakuljanak ki.

      Megjegyzés moderálás is épp ezért van az elejétől kezdve, mert nagyon vigyázunk arra, hogy mi kerüljön ki az oldalra.

      Törlés
    2. Értem. Fanfictionokért menjetek fel wattpadra, ott rengeteg magyar/angol van, főleg az Útvesztőről, de a Tűzpróbáról is, és van pár nagyon jó. :) A kvíz és a teszt is jó ötlet, majd ha még jut eszembe valami írok.

      Törlés
  6. Sziasztok!

    Mint egykori rajongói oldal szerkesztőnek - aki jelenleg is szabadidejének egy részét honlapok összetákolásával tölti - van néhány ötletem.

    Igazából, nem tudom, hogy mennyire vagytok járatosak a holnapszerkesztés területén, de remélem, tudok nektek adni néhány hasznos tippet:
    - Először is, az oldal tartalmilag könnyen kivégezhető, ha nem vesszük a bejegyzéseket. Bővíteni kellene a karakterek/színészek leírását, illetve én még csinálnék az interjúknak is egy külön oldalt, ahova belinkelném őket. Esetleg, még filmzene oldal.
    - Lehetne az oldalon még kvíz és egyéb játékok.
    - A menüpontokat se ártana rendszerezni. Pl.: Honlap főmenü alá kerülhetne, a Kik vagyunk mi?, Oldal korábbi kinézetei, Forrásaink, Elérhetőségeink, GY.I.K.
    - Másolásvédelem. Bocsi, de felesleges. 2 módot kapásból tudnék arra mondani, hogy szedjem le az infókat az oldalról. Aki nem akar, az nem másol, aki meg akar, az úgyis megoldja, ha nagyon akarja.
    - Ami engem még zavar, hogy az oldal blogspot-os, azaz nem saját domaines, illetve tárhelyes. Vannak direkt a rajongói oldalakra specializálódott honlapok, amik ingyen adnak domaint és tárhelyet, csak hirdetést kell kitenni cserébe a honlapra. (Ebben tudok segíteni, ha kell. Nehogy, azt higgyétek, hogy csak a levegőbe beszélek. :) )

    Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem, tudtam segíteni.

    Üdv.: Edina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, arra én is gondoltam, hogy bővíteni kellene a felső menüpontokat, most hogy van rá idő.

      Nem szeretnénk váltani saját domainre, mert szerintünk bőven elég a blogspot is. Elég jól működik az oldal, elbírja a forgalmat, így nincs értelme saját domaint csinálni.
      Mellesleg nem akarjuk telepakolni csomó hirdetéssel az oldalt, mert mindketten utáljuk a hirdetéseket a többi oldalon is, és tudjuk milyen zavaró az egy egyszerű rajongónak.

      Törlés