2015. október 30., péntek

Néhány kisebb hír


Van néhány új kisebb hírem, amit hozni szerettem volna, de önmagukban elég kicsi bejegyzések lennének, így egybe hozom nektek. :)

Na lássuk mi minden történt mostanában.

John Paesano, kedvenc filmes zeneszerzőnk díjat nyert nem olyan régen a WSAwardson, a Public Choice Award kategóriában Az Útvesztő film zenéjéért. Itt is van egy kép róla, amin a díjat szorongatja és köszönetet mond minden lelkes és támogató rajongónak.


A másik hír, ami tulajdonképpen csak egy érdekesség, hogy 2016 november 11-13 között Atlantában Glader Cont fognak tartani jövőre. Igaz, hogy ez még távol van és minket annyira nem is érint, mivel Amerikában fogják tartani, de azért gondoltam megosztom veletek a hírt. Még nem tudni milyen programok lesznek, de hasonló stílusú lesz az egész rendezvény, mint mondjuk a Comic Con vagy a többi közönségtalálkozós hasonló esemény.


Harmadjára pedig a Tűzpróba DVD/Blu-ray-ről hoztam néhány infót. Nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi számításokkal ellentétben nem januárban, hanem már idén decemberben megjelenik majd a DVD és a Blu-ray, aminek én kifejezetten örülök. Egyéb infót még nem nagyon lehet róla tudni, a pontos megjelenési dátumot sem. Semmi a hír a borítóról és az extrákról sem. De amint megtudunk valamit, hozzuk nektek az infót.

1 megjegyzés:

  1. Hűű, a decemberi DVD/BD megjelenésnek nagyon örülnék! :) Furcsa is volt, a napokban néztem, hogy a legtöbb CC már nem is vetíti a Tűzpróbát.

    VálaszTörlés