2016. július 5., kedd

Kivel mi a helyzet manapság: Katherine, Nathalie és Jacob


Korábban sorban vettük végig, kivel mi történt az utóbbi hónapokban, és habár lehet úgy tűnt nektek, de nem felejtkeztem el a mellékszereplőkről sem, csak a VESZETT AKTÁK HETE miatt későbbre tolódott a velük kapcsolatos bejegyzés. Ma nézzük meg mi a helyzet Katherine, Nathalie és Jacob körül.


Katherine ugyebár tavaly kapta meg az idén indult új sorozat, a Shadowhunters főszerepét. A sorozat első évadát már le is adták Amerikában az első 13 résszel, és jövőre érkezik a második évad. A forgatás nyáron indul, pontos időpont még nincs, és elvileg jövőre késő télen/tavasszal kerül képernyőkre a második évad.
Emellett idén három filmben is kapott még kisebb szerepet, melyek a Little Savages, Is that a gun in your pocket? és az Indiscretion címet viselik.



Nathalie Aidenhez hasonlóan a Trónok harca sorozat egyik karakterét kelti életre, és ő is szerepelt a nem olyan régen véget ért 6. évadban Missendei szerepében. Idén nyáron kezdik majd a sorozat 7. évadának a forgatását, vagyis ez lesz Nathalie következő munkája valószínűleg.
Aztán májusban derült ki a hír, hogy Nathalie a 7. film után, a Halálos iramban 8. részében is fel fog tűnni majd. És ha még nem írtam volna róla, még év elején derült ki, hogy szerepet kapott az új Titan című filmben is. 


Jacobról nem találtam sok infót, de amit igen, azt hozom. Elsőnek is, nem olyan régen szerepet kapott az AMC új készülő sorozatában, a The Son-ban, ahol a főszerepet játszó Pierce Brosnan fiatalkori verzióját fogja alakítani. A sorozat egyébként Philipp Meyer azonos című könyvének adaptációja lesz.
Emellett idén érkezik két filmje is, a Free State of Jones és a North, és jövőre pedig a Transformers 5. részében fog feltűnni.

Forrás: X, X, X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése