2016. július 23., szombat

The Fever Code magyar megjelenéséről (Frissítés!!!!)


Csak eljutottam végre odáig, hogy a kiadónál megérdeklődtem, várhatóan mikor érkezik az újabb előzménykönyv, a The Fever Code magyarul. Nem számítottam ilyen remek válaszra, így én is meglepődtem, mikor azt a választ kaptam, hogy MÉG IDÉN OKTÓBERBEN tervezik megjelentetni a könyvet magyarul. Pontos időpont még nincs, de elvileg október második felére/végére várható a boltokban. Persze néhány hetes csúszás még előfordulhat a korábbi esetekből tanulva, de ez még így is nagy szó, ha azt vesszük, hogy Amerikában is szeptember 27-én jelenik meg.

Én nagyon örülök a hírnek, és remélem ti is! :) Eztán pedig bízzunk a legjobbakban, hogy tényleg minél hamarabb érkezik a könyv. Amint lesz további infóm a magyar megjelenésről, hozom.


Sajnos rossz hírrel érkeztem és ki kell javítanom a korábbi kijelentést, amit közzétettem az oldalon, de egy korábbi félreértés miatt téves híreket tettem közzé. A kiadó munkatársa helyesbítette a korábbi válaszukat, hogy idén ősszel nem a The Fever Code érkezik magyarul, hanem James Dashner másik könyvsorozatának az első része, a The Mortality Doctrine, aminek eddig úgy tűnik a magyar címe a Halálos hálózat lesz.

A The Fever Code pedig majd jövő tavasszal várható, elvileg 2017 márciusában, de addig még bármi történhet. Hát... így máris nem hangzik olyan jól a dolog, de nem tudunk mit tenni, ez van. Mondjuk így már sokkal reálisabb a dolog, ha engem kérdeztek, nekem gyanús is volt, hogy ilyen hamar megjelenik a könyv magyarul nem sokkal az amerikai megjelenés után.

És ha már szóba került James Dashner másik könyvsorozata, az lenne a kérdésem hozzátok, hogy titeket érdekelnének-e hírek arról a könyvsorozatról is, vagy sem? Mert igaz, hogy ez egy Az Útvesztő rajongói oldal, és ha nem érdekel titeket a másik könyvsorozat, akkor nem fogok róla írni. Várom kommentben a véleményeteket! :)

8 megjegyzés:

 1. Az is Dashner :) Szívesen olvasnék róla néhány hírt, se semmiképp ne menjen el az oldal az Útvesztő trilógia hangulatától :D

  VálaszTörlés
 2. Mindenesetre érdekes, hogy a kiadó úgy válaszol, hogy el se olvassa normálisan a kérdést... :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen... tényleg érdekes. De inkább nem mondok semmit.
   (És ezzel mindent el is mondtam.)

   Törlés
 3. Az a kiadó akkora egy nagy kaka, hogy csak na...

  VálaszTörlés
 4. Van bővebb info róla? Már nagyon várom!:)

  VálaszTörlés
 5. Én bátorkodtam ismét írni a kiadónak ezt a választ kaptam: "Köszönjük érdeklődését!
  Eredetileg valóban március-áprilisra terveztük a megjelenést, de sajnos nagyon sokat csúszott a fordító. Az új terveink szerint várhatóan a nyár folyamán kerül boltokba a kötet."

  VálaszTörlés
 6. Már sajnos április van és még semmi hir nincs a könyvről. Senki nem tud jó hirekkel szolgálni,hogy feldobja a napomat?

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok! Én is írtam nekik, és ezt a választ kaptam:
  ,,Köszönjük érdeklődését.
  James Dashnertől a tavaly indított Halandósági elv-trilógia második kötete Árral szemben címmel jelenik meg szeptember végén, illetve október elején, majd október vége körül kerül kiadásra a Lázkód."

  VálaszTörlés