2015. november 25., szerda

Új képek: Ki Hong, Katherine, Thomas, Will és Rosa


Lassan gyűlnek a képek, de csak gyűlnek szépen, és mikor végre összegyűlik egy nagyobb adag, akkor azt mindig hozom nektek. Lássuk, most miket találtam.

Elsőnek is Ki Hong képeket hozok, mert ezekből van a legtöbb. Készült Ki Hongról egy új fotósorozat a koreai Elle magazin számára. Íme egy kis ízelítő.






Aztán a napokban Ki Hong a Philip-szigeteken járt, Manillában, ahol szintén elkapták néhány fotó erejéig.




Aztán Ki Hong szintén a napokban a Click Play Fesztiválon járt, erről is van néhány új fotó.




Katherine pedig a közeljövőben két újságban is fel fog tűnni. Az egyik a TeenVouge, a másik a Justine magazin. Ezekről is kaptunk két szkennelt képet.



Aztán van egy-egy új képünk Rosa-ról és Willről is. Will egyébként most vesz részt legújabb filmjének, a The Revenant-nak a promóciós körútján, pontosabban a film New York-i premierjén.






Végül egy videót hoztam, ami Thomas egyik utóbbi fotósorozatához készült, és a fotózás háttérmunkálataiba tekinthetünk be általa.


Forrás: twitter

4 megjegyzés:

  1. Dylan ennyire passzív volna a köztes időszakokban, hogy róla sosem hallani az ilyen szereplők egyéb teendőivel foglalkozó összefoglalókban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy passzív-e vagy sem, de a forrás oldalainkon sincsen róla manapság információ, így nem tudok mit hozni. Nincsenek se új képek, se új hírek, se semmi vele kapcsolatban.

      Ha lesz valami, akkor biztos hozni fogom.

      Törlés
    2. Értem. Persze ezzel nem arra céloztam, hogy eltitkolod őt előlönk. :) A sorozat többi szereplőjéről mindig kielégítő mennyiségű információt kapunk, nekem csak Dylan irányába van hiányérzetem, de hát ez elsősorban mégiscsak tőle függ, mennyit jelenik meg itt-ott.

      Bár szerintem abszolút elfogadható, hogy így védi a magánéletét, de az ember szívesen hall felőle, pláne, hogy ő a főszereplőnk. :)

      Törlés
    3. Igazad van mondjuk. :)
      Amúgy szerintem is az a helyzet, amit mondtál. Védi a magánéletét, és két forgatás között biztos pihen és lazít. Szerintem most is azt csinálja, mert elvileg decemberben vagy januárban kezdődik a Halálkúra film forgatása és arra is fel kell készülni.

      Törlés