2015. november 8., vasárnap

20 napos Az Útvesztő kihívás: 7. nap


A kihívás kérdései és a válaszok is természetesen SPOILERESEK a megjelent négy könyvre és a két eddigi filmre nézve, így csakis ennek tudatában olvassatok tovább!

7. nap: Mi a véleményed Jansonról a trilógia végén történtek után?

Anna:
Janson egy roppant sunyi karakter és habár nem szeretek a külső alapján ítélni, vagy hamar levonni valakiről a következtetést, de róla már az elején látszott, hogy a szándékai egyáltalán nem olyan nemesek, mint amilyennek mutatni akarta magát. Tényleg egy patkány, Minho jól megragadta a lényeget, mikor kitalálta neki ezt a becenevet. Csak önmaga érdekli, semmi más, és a saját gyógyulása érdekében bárkit bármikor feláldozna. Lelkiismerete az nincs. Egyértelműen ő a trilógia legnagyobb negatív karaktere, így cseppet sem sajnáltam azért, amit a végén kapott.

Cassie:
Most már lehetetlen nem Aident elképzelni, amikor róla beszélünk. :D A könyvben sokkal kevesebbet tudunk meg róla és a személyiségéről, ott egy unott, semmivel sem foglalkozó ember, míg mondjuk a filmben az első képkockánál lerí róla, hogy nagy dolgok fognak még hozzá kapcsolódni. Nem sajnáltam a könyv végére, megérdemelte, amit kapott.

1 megjegyzés:

  1. Hát, szerintem elég annyit mondanom, hogy örültem hogy megkapta amit megérdemelt.

    VálaszTörlés