2014. szeptember 12., péntek

5 nap van hátra a filmig!

Évek, hónapok és hetek után most már elmondható, hogy 5 nap és Az Útvesztő film megtekinthető a mozikban! Nem tudom elhinni, nem és nem. :) Még fel sem fogtam.



Forrás: [x]

3 megjegyzés:

  1. Na, valami ilyesmit hiányoltam. :)
    Amúgy tök jó egy-egy ilyen hosszú várakozás végére érni.
    Mikor moziztok amúgy? Lesz éjféli vetítés vagy jövő csütörtökre van valami remek időpontotok? Esetleg valami sajtóvetítésre sikerült bejutnotok??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem egyenlőre még kicsit keserédes ez a "vég". Várom is, meg nem is. Látni akarom a filmet, de közben meg már azon jár az agyam, hogy remélem sikeres lesz az USA-ban és lesz folytatása, stb. :)
      Nem láttam sehol, hogy lenne éjféli vetítés, mondjuk az inkább az Éhezők Viadala meg Twilight X. részénél jellemzőbb. :D
      Úgy hozta a sors, hogy mindkettőnket meghívtak a premier előtti vetítésre, de csak én tudok elmenni rá. Viszont tesóm csütörtökön a legelső vetítésen ott fog ülni a moziban, ahogyan én is meg fogom nézni még egyszer a filmet a barátnőimmel is. :D (ami jó, azt nem lehet csak egyszer megnézni. A Batman utolsó részét is megnéztem egyszer Békéscsabán, aztán Budapesten még egyszer. :D)
      Csak ugye az a ciki, hogy a csütörtöki vetítések időpontjai jövőhét csütörtökön kerülnek ki a Cinema City honlapjára vagyis, ha csütörtökön akarunk menni, akkor reggel kell jegyet foglalni rá.
      Na és te Ancsi? :)

      Törlés
    2. Anno engem is meghívtak az első film premier előtti vetítésére, de én messze élek a fővárostól így nem vállaltam be. :)

      Most úgy lesz, hogy mivel az Útvesztő azért mégsem egy Éhezők Viadala számomra (ami ugye extra kedvenc, így kiváltságos helyzetben van - szóval nem leszólás akart lenni a "mégsem egy" szófordulat, nehogy úgy vedd !!! :) ezért hétköznap (értsd csütörtök) délutánt nem áldozok be rá, pénteken pedig más programom van, szombaton viszont biztos ott leszek a moziban délután vagy este :))

      Amúgy viszont nagyon szorítok a film sikeréért, mert nekem tetszik a történet, szívesen nézném a folytatást, várom a második könyvet is (az is olyan, hogy amint kijön, azonnal megveszem, de elő nem rendelek rá, pont az időhúzásos dolgok miatt).

      Csak ezek sikerét iszonyú nehéz megtippelni. a Beavatottnak pl. bejött, de ott van a Csontváros, a Végzet ereklyéi sorozatból, ami annak ellenére lett hatalmas bukás, hogy iszonyat felhajtás és úgy tűnt fandom is van mögötte. Vagy a Percy Jackson, ami szerintem brutális világsiker (több fanfic van belőle a fanfiction.neten, mint Éhezők Viadalából vagy Alkonyatból) mégse nagyon hallok a következő film készüléséről.
      Remélem, itt minden rendben lesz és gördülékenyen mennek majd a dolgok!! :)

      Neked pedig nagyon jó szórakozást és hatalmas élményt kívánok a premier előtti vetítésre. És várom a beszámolódat :)

      Törlés