2014. január 23., csütörtök

Interjúk és egyéb videók Az útvesztő színészeiről

Arra gondoltam, összeszedem a film színészeinek eddigi nyilatkozatait Az útvesztő filmről.

3:05 körül Az útvesztő filmről kérdezik Kaya-t és elmondja, hogy nagyon izgatott és hogy egy álma vált valóra ezzel a szereppel. Nagyon szereti ezt a trilógiát, elmeséli, hogy a könyv nem "cukormázas-romantikus" könyv, hanem a túlélésről szól. Azt is elmondja, hogy örül, hogy még egy angol színészt beválogattak a castba (Thomas Brodie-Sangster) és, hogy a alig várja, hogy elkezdjék a forgatást.


4:10 körül kerül szóba Az útvesztő. Arról kérdezik Dylant, hogy miért akarta ezt a szerepet elvállalni. Erre Dylan azt feleli, hogy azért, mert ez végre valami eredeti lehet ebben a disztópia, posztapokaliptikus témában és, hogy jó, mert ilyet még nem csináltak ezelőtt. Sokszor hasonlítják az Éhezők Viadalához, ami nagyon jó, csak, hogy ez egy teljesen más dolog, mert pl. ez a történet egy teljesen más világ. (ő inkább a Legyek Urához hasonlítaná) Dlyan elmondja, hogy szerinte nagyon jó ez a könyv és, hogy sok réteget is megszólíthat majd a film. A könyv pedig nagyon izgalmas, érdekes és egyből belerántja a világába az olvasót.

6:10 körül kerül szóba Az útvesztő. Dlyan elmondja, hogy jelenleg ezt a filmet forgatja, majd "kiokosítja" a riportert a könyvről. Elmondja, hogy James Dashner könyvéből készül a film és, hogy az Éhezők Viadalához hasonlítják (ismét megjegyzi, hogy nem érti miért, mert teljesen más a kettő és, hogy maximum abban hasonlítanak, hogy ebben is sok a tinédzser :D). Szerinte nem az átlagos posztapokaliptikus történetek közé tartozik, mert ez arról szó, hogy a fiúk felébrednek a Dobozban és nem értik hogyan és miért kerültek oda. (ismét a Legyek Urához hasonlítja a történetet) A Tisztáson vannak, amit egy útvesztő vesz körbe. Végül megjegyzi, hogy ez a legjobb dolog, amit eddig csinált. :)

A videóban Ki Hong Lee és Will Pouler látható, vagyis Minho és Gally.
Ki Hong Lee megkéri Willt, hogy meséljen kicsit a karakteréről, stb., mire barátja elmondja, hogy nagyon szereti a forgatáson lévő hangulatot (közben bejátszanak privát videókat a többiekről is, hogy lássuk hogyan teltek a napjaik - nagyon aranyosak :D). 
Válaszolnak néhány youtube-on feltett kérdésre.
1. Mivel Minho egy Futár a könyvben, a kérdező arra kíváncsi, hogy edzeniük kellett-e a forgatás megkezdése előtt a szerepre?
Válasz: Will elmondja, hogy nem csak sokat edzettek együtt, de ettek is. (egészséges ételeket persze :D)
2. Mi a kedvenc szavuk a Tisztás-béli szavak közül?
Válasz:  Willnek a "shank" (vacadék), Ki Hong Lee-nek a "shuck" (bökött).
3. Ki a kedvenc karakterük (Minho és Gally mellett?)
Válasz: Mindketten Newtot mondják (egyetértek) és megjegyzik, hogy Thomas nagyon jól játssza a szerepet, majd második kedvencüknek Chuckot nevezik meg.
4. Van-e már kialakult bromance (szoros fiú barátság) a caston belül?
Válasz: Will elmondja, hogy az egész stáb egy nagy bromance. :D

A végén pedig Ki Hong Lee megígéri, hogy a jövőben megpróbál több, ehhez hasonló videót készíteni másokkal is. :)

Baki-videó az előzőhöz

Kaya elmondja, hogy Az útvesztő film forgatásáról jelentkeznek be, majd Dylan örömmel közli velünk, hogy megtekinthetjük az első képeket a filmből az mtv.com-on.


Aml Ameen bejelentkezése Az útvesztő rajongóknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése