2015. március 19., csütörtök

Rosa interjú a Tűzpróbáról+ új képek (Rosa és Nathalie)


Ez a hét egyértelműen Rosa hete, hisz két filmjének (The Night Owls, A Lázadó)  is most volt a napokban a premierje, és emiatt számos rendezvényes jelent meg, és adott interjút. Korábban már kiraktam néhány képet, de most is találtam párat, melyek a napokban készültek néhány rajongóval.




További képek ITT érhetők el.

Emellett A Lázadó New Yorki premierjén készült egy interjú Rosa-val, amiben első alkalommal beszél a Tűzpróba filmről, és hogy milyen szerepet játszik benne. Érkezik a videó és alatta a fordítás, ami a lényeget tartalmazza. :)


Mit tudsz nekünk mondani a Tűzpróbáról? Milyen volt a forgatás? Mit gondolsz a visszatérő rendezőről, Wes Ballról?
Wes egy zseni, profi a CGI rajzokban és az egyik legkedvesebb modorú rendező, akivel találkoztam. Ő egy kocka, de mégis vicces, és remek rendező, egy profi, Ha leszerződsz egy Wes Ball filmre, akkor biztos sikered lesz. Keményen kellett dolgoznunk, hiszen a legjobb filmet akarta összerakni, amit csak tudott. Nagyon büszke vagyok a filmre, csakúgy, mint A Lázadóra is. Remek élmény volt számomra mindkettő, nem tudnék közülük választani. Nagyon szerencsés vagyok.

Mondd el nekünk, hogy mi a szereped, hogy miként kapcsolódsz bele a történetbe!
Kijutottak az útvesztőből, és most egy sivatagos helyre kerülnek, amit Perzselföldnek hívnak, Ezt a földet perzselte a nap, az emberek nem tudnak élni rajta, és ezért hívják Perzseltföldnek. Ezért Tűzpróba a film címe. Át kell jutniuk a sivatagon, és menekülniük kell a lények elől, akiket Buggyantaknak hívnak. Ezek a lények olyanok, mint a zombik, sőt rosszabbak, hiszen elkapták a Kitörést, ami ugyebár egy betegség, és ez vérszomjas szörnyeteggé változtatta őket.
Menekülnek ezek elől a lények elől, és akkor találkoznak egy 15 éves lánnyal, aki egész életében itt élt. Ő vezeti majd őket, segít nekik eljutni oda, ahova el kell jutniuk. Ő viszi majd el őket a Jorge nevű karakterhez, akit egyébként a zseniális színész, Giancarló Esposito alakít a filmben. Tehát segít nekik, és csak ennyit mondhatok róla.

(Megjegyzés: Ez a Rosa egy hihetetlen jófej csaj lehet, csak úgy süt róla az energia. :) Nekem nagyon szimpi, és még a végén lehet sikerül megkedveltetnie Brenda-t velem. Remélem jól hozza majd a karaktert. :)


És gondoltam a végére berakom ide, mert csak ezért nem éri meg új bejegyzést nyitni, de érkezett néhány új kép Nathalie-ról is, aki a március 18-án megrendezett Trónok harca 5. évad londoni premierjén vett részt. Az első képen egy rajongóval látható, a másik kettő pedig a premieren készült.





További képek ITT tekinthetők meg.

1 megjegyzés:

  1. Szóval ezek szerint a filmben először Brendával találkoznak :D

    VálaszTörlés