2015. március 21., szombat

Rosa a szerelmi háromszögről


Rosa-val ismét készült egy interjú egyik új filmje, a The Night Owls kapcsán, melyben újfent szóba került a Tűzpróba film is. Azt kérdezték Rosa-tól, hogy milyen szerelmi háromszög várható majd a filmben, hiszen a könyvben is valami ilyesmi alakult ki Thomas, Teresa és Brenda között.


Rosa szerint nem kell félnünk a szokásos giccses és nyálas szerelmi háromszögtől, mert ez nem olyan lesz. Így nyilatkozott a kérdésre, amit feltettek neki ezzel kapcsolatban:
" Ez nem tipikus szerelmi háromszög lesz, de mégis valami olyasmi. Mármint, annak is nevezhetjük." [...] "Kaya nagyon okos, és mikor ketten odamentünk Weshez a rendezőhöz, akkor azt mondtuk neki, hogy nem szeretnénk ha ez is egy olyan nyálas és giccses szerelmi háromszög lenne. Ennél sokkal kifinomultabban meg lehetne oldani.
Tulajdonképpen az, hogy Thomas kit választ, sosem lesz kimondva, hanem inkább Thomas cselekedeteiben mutatkozik meg. Mikor utánam jön, ahelyett, hogy a másik lánnyal tartana, akkor az már egyfajta választás lesz. Nem kell hangosan kimondania azt, hogy "Most elhagyom Teresa-t.". Inkább olyan lesz az egész, hogy választ közöttünk, és ebből már mindent tudni lehet."

A videót nem tudtam ide beágyazni, de a forrásra kattintva el tudjátok érni,  és meg tudjátok nézni. :)

Forrás

(Megjegyzés: Remélem igaza van, és tényleg nem veszik szenvedősen giccsesre a figurát, mert az teljesen betenne a filmnek. Az első filmben (és könyvben) is épp az volt a legjobb, hogy nem kellett az ifjúsági könyvekre jellemző tini szerelmi nyavalygásokkal szenvednünk. Persze valamilyen szinten már kikerülhetetlen, de meg lehet azt oldani normálisan is. Ha kicsit visszavesznek a könyves dolgokból, akkor én máris boldog leszek.)

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok !
    Előzetesről még semmi hír?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Pletykálják már egy ideje, hogy elvileg március végén érkezik az első előzetes, de amíg semmi biztosat nem tudunk, Wes, James vagy a többiek nem utalnak rá, addig ezeket a pletykákat nem kell komolyan venni.
      Amint lesz valami biztos, azonnal kiírjuk ide. :)
      Bízzunk benne, hogy tényleg igaz a pletyka, és a március nem telik el egy első előzetes nélkül. :)

      Törlés