2015. március 17., kedd

Új képek: Rosa, Giancarlo, Thomas és Ki Hong


Megint érkezett néhány újabb kép és infó néhány színészünkről, és megvártam, amíg összegyűlik egy bejegyzésre való, és gondoltam csak akkor osztom meg veletek. :)

Elsőnek érkezzenek Rosa új képei, amiből van jónéhány. Kezdjük azzal, hogy az új filmjének nemrég érkezett meg a plakátja, és egy still a filmből, amin a másik főszereplővel látható. A film címe Night Owls, és nálunk valószínűleg nem fogják vetíteni. Íme a still a filmből.


Mivel nemrég volt a film premierje, így Rosa jelenleg azt promotálja. Ennek keretein belül vett részt március 13-án a AXSW Festiválon, ahol készült róla néhány kép. Egy kis ízelítő.




További képek ITT tekinthetők meg.

Ezen felül március 16-án tartották Rosa másik új filmjének A Lázadónak a New York-i premierjét, így itt is készült róla néhány új kép. Ismét érkezzen ezek közül egy kis ízelítő:




További képek ITT tekinthetők meg.

És ez lesz az utolsó Rosa hír, de nemrég egy újságban is jelent meg egy cikk róla, melyben található szintén néhány új kép és egy interjú, amit nem fordítok le, már számunkra érdektelen és semmi fontos infót nem tartalmaz, de a képet megosztom veletek.


Rosa után térjünk át Giancarlo-ra, akiről tegnap került fel néhány új kép twitterre. melyen rajongókkal vagy a kollégáival látható.




Aztán itt van Thomas is, akiről szintén érkezett a napokban néhány új kép, főleg rajongókkal kapták lencsevégre. Nem tudtam a képeket lementeni külön, így a twitter beágyazó kóddal hozom. A képek március 11-éről valók.

És tökéletes lezárásként íme egy kis aranyos kép Ki Hongról és a feleségéről, akik esküvőjük után természetesen épp mézesheteiket töltik, méghozzá Bora-Bora-n. Ki Hong osztotta meg ezt a nyaralós képet twitteren. De mennék már én is nyaralni valahova. Messze még a nyár.:(


Forrás: X, twitter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése