2015. március 25., szerda

Új képek: Katherine, Nathalie és Thomas


Ismét összegyűjtöttem néhány képet, és mivel nincs nagyon más, így megint csak ezeket tudom hozni. Mindenesetre ne adjátok fel, és kitartást, hamarosan csak beindult az élet a Tűzpróba film körül, és akkor bőven lesz anyag. :)

Mint a címből is látni lehet, ennek a posztnak most Katherine és Nathalie lesznek a főszereplői, mert a napokban róluk érkezett néhány új hír és kép.

Elsőnek itt van két újonnan előkerült kép, mely Katherine-ről készült a Tűzpróba forgatásán, így láthatjuk, hogy is fog kinézni Sonjaként.




Aztán a minap Katherine és Nathalie újra összefutottak a forgatás óta először, és eme jeles alkalmat természetesen egy új képpel örökítették meg.


Eztán új képek kerültek elő Nathalie-ról is, aki szintén nem unatkozik. Az InStyle magazin áprilisi számához készült vele egy új fotósorozat és mellé természetesen interjú. Egy kis ízelítő a képekből:





További képek ITT tekinthetők meg.

Emellett március 23-án tartották San Francisco-ban a Trónok harca 5. évad premierjét, amin Nathalie ugyancsak megjelent. Íme néhány kép a vörös szőnyeges bevonulásról:




További képek ITT tekinthetők meg.

És a végére egy kis meglepetés a Thomas rajongóknak. Ez a három kép nemrég készült Thomasról, rajtuk rajongókkal látható. :)




Forrás: Twitter, X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése