2015. június 13., szombat

Aktualitások, új szerepek és hírek 1. - Dylan, Kaya és Will


Mivel nincs sok hír manapság a Tűzpróba filmmel kapcsolatban, és mert összegyűlt elég sok egyéb hír a színészek más munkáival kapcsolatban, így gondoltam végre itt az ideje összegyűjteni ezeket. Sorba fogok venni mindenkit egyesével, hogy ki mit csinál manapság, hogy kinek milyen filmje, sorozata fut jelenleg vagy épp a közeljövőben, hogy ti is kaphassatok erről egy rövid, de lényegretörő beszámolót. Három adagra szedtem szét ezt a cikksorozatot, így három részletben érkeznek majd az információk.

Elsőnek kezdjük a fent megnevezett hármassal. :)

Dylan O'Brien
  1. Mint tudjátok Dylan az egyik főszereplője a Teen Wolf (Farkasbőrben) című sorozatnak, ami már csaknem 5 éve fut az MTV csatornán. Így értelemszerűen idén érkezik az 5. évad, ami 20 epizódot kapott, és ami június 29-én kezd kint Amerikában. Lent látható az előzetes hozzá.
  2. Korábban már volt róla szó itt az oldalon is, de akkor még csak pletykaszinten, ma már viszont úgy tűnik, hogy kiderültek a valós hírek. Dylan mégsem lesz az új Pókember, és ez nagyon biztosnak tűnik, hisz több interjúban Dylan maga tisztázta a pletykákat. (Egyébként úgy tűnik, hogy Asa Butterfield a legesélyesebb a szerepre.)
  3. Végül pedig Dylan egy új filmben kapott szerepet, a Deepwater Horizonban. Caleb Holloway karakterét kelti majd életre. A film forgatása 2015 májusban kezdődött, és elvileg 2016 szeptemberében kerül majd az amerikai mozikba. Dylan olyan színészekkel szerepel együtt a filmben, mint Mark Wahlberg, Kate Hudson, Gina Rodriguez vagy épp John Malkovich.
Teen Wolf 5. évad előzetes

Kaya Scodelario
  1. Kaya még 2014 tavaszán forgatta le Franciaországban a The Moon and the Sun című könyv filmes adaptációját, amiben Marie-Josephe szerepét alakította. A filmnek elvileg 2015 áprilisában kellett volna megjelennie, de eltolták a megjelenést, és most jelenleg nem is lehet tudni, hogy mikorra várható.
  2. Másrészt, erről is írtam már több helyen, de gondoltam itt is megemlítem. Kaya kapta a női főszerepet a legújabb készülő Karib tenger kalózai című filmben, melyet még jelenleg is forgatnak Ausztráliában. 2017 júliusában fog érkezni a film az amerikai mozikba. Visszatér az eredeti szereplőgárda nagy része, így Kaya együtt dolgozhat olyan nagy nevekkel, mint mondjuk Johnny Depp, Havier Bardem vagy épp Geoffrey Rush.


Will Poulter
  1. Will még tavaly ősszel forgatta le a The Revenant című filmet, melyben Leonardo DiCaprio oldalán dolgozott egy megtörtént események alapján készült filmben. 2015 decemberben érkezik a film a brit mozikba, míg 2016 január elején az amerikai mozikba.
  2. A másik film, amit még korábban forgatott le, de idén 2015-ben jelent meg, a Kids in Love, ami kisebb független filmként készült, és amiben Will főszerepet játszott.
  3. Továbbá szintén Willhez kapcsolódik, és habár még csak pletykaszintű a dolog, de nagyon úgy tűnik, hogy biztos, holott még nem érkezett meg a hivatalos bejelentés róla. Szóval van Stephen Kingnek az "AZ" című kétrészes horrorkönyve, amiből ugyebár korábban készült egy film még valamikor a 90-es években. Ennek fog készülni egy remake-je, és több helyen is azt írják, hogy nagyon esélyes, hogy Will fogja megkapni a gonosz, gyilkos bohóc szerepét, aki gyerekeket gyilkol. Fura lenne ilyen szerepben látni, legalábbis szerintem.

*A 2. rész, melyben a többiekről lesz szó a napokban érkezik. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése