2015. június 17., szerda

Aktualitások, új szerepek és hírek 3. - Rosa, Katherine, Nathalie, Jacob, Giancarlo


Mivel nem nagyon van sok hír manapság a Tűzpróba filmmel kapcsolatban, és mert összegyűlt elég sok egyéb hír a színészek más munkáival kapcsolatban, így gondoltam végre itt az ideje összegyűjteni ezeket. Sorba fogok venni mindenkit egyesével, hogy ki mit csinál manapság, hogy kinek milyen filmje, sorozata fut jelenleg vagy épp a közeljövőben, hogy ti is kaphassatok erről egy rövid, de lényegretörő beszámolót. Három adagra szedtem szét ezt a cikksorozatot, így három részletben érkeznek majd az információk.


És akkor érkezzen azok, akik eddig kimaradtak. Igaz, hogy ők még új színészeink, de azért nem szerettem volna őket sem kihagyni. :)

Rosa Salazar

  1. Rosa az egyik, akiről kevés információt találtam. Elvileg szerepet kapott a Submerged című filmben, legalábbis a wiki és az IMDB szerint ott található a film szereplőgárdája között, de a filmről nem sok, mondhatni semmi infót nem találtam. Azt se lehet tudni, hogy mikor kezdődik a forgatás, csak annyit, hogy Rosa is szerepelni fog benne.
  2. A másik, hogy ha jól tudom nemsokára kezdik majd forgatni A beavatott filmek utolsó részét, és még nem biztos, de lehet, hogy abban ismét visszatér Rosa A Lázadóbéli karaktere, Lynn.


Jacob Lofland

Jacob a másik, akiről semmi infó nincs, konkrétan semmi újdonságot nem találtam vele kapcsolatban. Nem merült fele a neve se valamelyik új film, se valamelyik új sorozat kapcsán.

Nathalie Emmanuel

Nathalie-ről se tudok valami sok információt hozni, talán csak annyit, nemrég került a mozikba a legújabb filmje, a Halálos iramban 7. része, ha jól tudom. Mellesleg a héten fejeződött be a Trónok harca 5. évada, amiben ugye Missendei szerepében látható.

Katherine McNamara

  1. Katherine körül indult be talán leginkább az élet az új színészeink közül, hisz egyrészt a napokban kezdték el vetíteni június 8-án az ABC Family csatornán a The Fosters legújabb 3. évadát, melyben Katherine is feltűnik majd egy mellékszerepben.
  2. Másrészt Katherine kapta meg a 2016 januárjában szintén az ABC Family csatornán debütáló Shadowhunters című sorozat főszerepét, aminek májusban kezdődött a forgatása Torontoban, és jelenleg még mindig tart. Valószínűleg Katherine egész nyáron ezt a sorozatot fogja forgatni. (Amit egyébként iszonyat várok, mert nagyon szeretem A Végzet Ereklyéi könyveket!:)


Giancarlo Esposito
  1. Giancarlo talán a legelfoglaltabb az újoncaink közül, hisz azért ő mégis csak egy már régóta befutott színész. 2015-ben két filmje érkezett a mozikba, a Stuck és a The Jungle Book animációs film, amihez természetesen csak a hangját kölcsönözte.
  2. 2015 tavaszán forgatta le új filmjét, a The Long Home-t, ami egy könyvből készült adaptáció lesz, és amit James Franco rendezett, és ő is játszotta a főszerepet. A filmben Giancarlo William Tell Oliver szerepét kapta. A film 2017-ben kerül a mozikba várhatóan.
  3. A filmek mellett a sorozatokra is maradt ideje, hisz a legújabb Allegience című sorozat több részében tűnt fel Oscar Cristoph szerepében. A sorozatot az NBC vetítette és a 13 részes első évadot februártól áprilisig adták le.

2 megjegyzés:

  1. Kicsit le vagytok maradva, mert Nathalie Emmanuel a Halálos iramban 7. részében szerepelt, amit nem is olyan régen adtak a mozikban, és a következő (tehát a 8.) részben is játszani fog szintén Ramsey szerepében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, tényleg... :) 7.-et akartam írni, csak valszeg elírtam. Kösz, hogy szóltál. :D

      Törlés