2015. június 11., csütörtök

MTV beszámoló: 9 érdekesség a Tűzpróba forgatásáról (2. rész)


Az MTV kiadott egy cikket, vagyis pontosabban egy beszámolót, melyben 9 érdekes dolgot foglaltak össze, melyet egyik munkatársuk a Tűzpróba forgatásán tett látogatása során tudott meg a filmről, a színészekről és kapcsolódó dolgokról. Szokásunkhoz híven két részletben hozom a cikket.

Most következik a második fele a beszámolónak. Ha lemaradtatok volna az első részről, akkor ITT érhetitek el. :)

9 ÉRDEKESSÉG A TŰZPRÓBA FORGATÁSÁRÓL (folyt.)


5. Kaya Scodelario nem szereti a sportot


Azt hiszem a "Mi az a forgási osztály? B*szd meg!" voltak ennek az egyébként rokonszenves brit lánynak a pontos szavai, mikor Dylanhez hasonlóan neki is meg kellett volna csinálni a kaszkadőrmutatványokat. Aztán persze, mint valami katona csinálta meg azokat.

6. Dylan és Dexter szeretnek Shaggyt énekelni


Dexter Darden szerint, Dylan a hét minden napján, a nap 24 órájában remek éneklő pajtás, mikor a kamerák épp nem forognak... és a választott stílus, amiben nyomják a Shaggy-é.

7. Thomas Brodie-Sangster szereti a csokit
Thomas lelkesen evett egy Snikerst (mogyoróval!) az interjúnk közben. Mivel mindenki szereti az egészséges, istenadta anyagcsere működést... és ha kíváncsiak vagytok még egy újabb érdekességre a Tisztársak evési szokásai közül, tudnotok kell, hogy Dexter megosztotta velem, hogy épp a forgatásról való távozásom után néhány nappal akarják majd a többiek elkészíteni Kaya-nak és Thomasnak az első amerikai hálaadási vacsorájukat. Édesek!

8. A Tisztársak szeretnek játszani a fegyverekkel
Az Alex Floressel való hosszú, kamerán kívüli beszélgetésem során megtudtam, hogy Az Útvesztő színészei a Baton Rouge-i hotelben mennyire szerettek játszani a fegyverekkel, és úgy tartották sakkban a személyzetet, mint ha királyok és királynők lennének. Ilyet sajnos már nem csináltak Albuquerque-ban, mert itt már fel kellett nőniük és betartani a szabályokat.

9. Fura együtt ebédelni a Buggyantakkal


Habár a Tűzpróba első előzetese még nem fedte fel a Buggyantakat, a vírussal megfertőzött embereket, de azon a forgatási napon ők is ott voltak a helyszínen, és épp a Tisztársakat hajkurászták. Elég normálisan néztek ki a bőrük különböző bomlási fázisaitól eltekintve, és épp ezért volt teljesen röhejes együtt ebédelni velük az étkezdében.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése