2015. június 28., vasárnap

Thomas, Ki Hong és Rosa a Tűzpróbáról


Még június 20-án Thomas, Ki Hong és Rosa Los Angelesben jártak és a Tűzpróba filmet promózták. Sajnos videóanyag még nem került ki az interjúkról, de három képet kaptunk róluk. :)

Forrás

4 megjegyzés:

  1. Mintha kicsit akadozna a promo... :/ már nincs is messze a film és szinte alig történt valami. Persze az előzetes jó volt, de azon kívül csak néhány kép és interjú volt, meg egy poszter. Csak nekem tűnik kevésnek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az "akadozik a promo" nem kifejezés, hogy mennyire. :D
      És ez sajnos - rajtatok kívül - nekünk a legrosszabb, hiszen így sokszor nincs mit hozni az oldalra, pedig én is szívesen néznék interjúkat velük vagy fordítanék valamit, de egyszerűen nem adnak alapot hozzá. :/

      Törlés
    2. Hát igen, ez nem a ti hibátok. Így is rendszeresen frissül az oldal az egyéb infokkal, mint a színészek új munkái és az előzetes kritika stb. Szóval nem hagytok itt minket :) Nekem az az ötletem támadt (nem tudom hova írjam, így most mondom), hogy lehetne egy fanfiction ajánló vagy egy angol fanfic fordítás, ha van ilyesmire igénye a többieknek és van időtök/kedvetek :) én szívesen olvasnék ilyesmit.

      Törlés
    3. Szia!

      Fanfiction fordítást nem vállalunk, mert az elég nagy munka és sok idő, nekünk meg arra az egyéb elfoglaltságaink mellett nincs már energiánk. :)
      De ha valaki beküld valamilyen fanficet, vagy lefordít egyet, akkor azt szívesen kirakjuk. Volt is erről korábban egy felhívás, hogy bármilyen rajongói munkát szívesen várunk, de eddig nem nagyon küldött senki semmit.

      Törlés