2015. november 18., szerda

20 napos Az Útvesztő kihívás: 9. nap


A kihívás kérdései és a válaszok is természetesen SPOILERESEK a megjelent négy könyvre és a két eddigi filmre nézve, így csakis ennek tudatában olvassatok tovább!

9. nap: Várod a második előzménykönyvet, a The Fever Code-t? [Megjelenés: 2016 ősze Amerikában!] Miről szeretnél leginkább olvasni benne?

Anna:
Iszonyatosan várom ezt az előzménykönyvet, és annyira érdekel, hogy angolul tervezem majd elolvasni, mert biztos nem bírnám megvárni a magyar megjelenést. Remélem rengeteg háttérinfót kapunk majd a többiekről és a Thomas előtti Tisztáson töltött időkről. Arról, hogy honnan jöttek, hogy alakult az életük a trilógia előtt, vagyis szinte minden érdekel, ami a trilógia előtt történt a többiekkel. Alig várom, hogy visszatérjenek azok, akik sajnos korán haltak meg, mint Chuck, Alby vagy épp Gally. Engem például nagyon érdekelne Alby és Newt barátsága hogy alakult ki, jó lenne ha sokat olvashatnék majd a kettősükről.

Cassie:
Igen, igen, igen!!! A rövid válaszom ennyi is lehetne. :D Persze, hogy várom, hiszen ez az első Tisztársakról fog szólni, akiket én imádok. Remélem, hogy jobban elmélyíti az író Minho, Newt és Alby karakterét és örülnék annak is, ha egy új szimpatikus szereplő is megjelenne ebben a könyvben. Ahogy az előző kérdésnél is leírtam, itt is megteszem: annyira várom már ezt a könyvet, hogy szerintem már angolul megrendelem és elolvasom. :) (Ui.: ki tudja, hogy honnan és hogyan lehet angol könyveket rendelni? :DD)

6 megjegyzés:

  1. A Libriben lehet angol nyelvű könyveket venni, szerintem majd ha meg jelen ez a könyv akkor majd lehet kapni.
    http://www.libri.hu/talalati_lista/?reorder&ord=year&foreign_lang=1&szerzo=James+Dashner

    VálaszTörlés
  2. Én erről lemaradtam volna?! Mármint azt tudtam, hogy lesz 2. előzménykönyv, de azt nem, hogy a Tisztársakról fog szólni! Ezesetben engem is nagyon érdekelne! :) Előtte talán még a Halálparancsot is elolvasom..

    Amúgy Ti mit gondoltok, az előzménykönyveket is megfilmesítik?

    VálaszTörlés
  3. Már nagyon várom. Jó lesz ismét a tisztáson lévőkről olvasni. Sajnos az én angol tudásom nem elég jó ahhoz hogy angolul el tudjam olvasni úgy hogy remélem gyorsan lefordítják. Örülnék annak ki is ha ez a könyv nem azért íródna meg,hogy még több pénz legyen belőle,bár Jamest nem tudom elképzelni olyanak aki csak ez miatt ír egy könyvet

    VálaszTörlés
  4. Az Amazonról lehet szerintem rendelni kintről ide is, de nem próbáltam még, szóval ebben nem tudok tanácsot adni. Viszont sejtem, ha eltökéltek valamit, addig jártok utána, míg meg nem oldjátok. :) Hajrá!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon érdekeltek mindigis a trilógia előzményei, így remélem minden kérdésemre választ kapok majd a TFCban.

    VálaszTörlés