2016. június 25., szombat

Kivel mi a helyzet manapság: Ki Hong és Will


Ma is folytassuk az áttekintő posztsorozatot, és a következő két személy, akiről írni fogok néhány gondolatot, Ki Hong és Will.


Ki Hongról egy hírt találtam, ami szerint épp egy új szerepről tárgyal. Elvileg ő fogja játszani egy új koreai film egyik főszerepét, amelynek címe Special Citizens. Ha minden jól megy, akkor idén júliusban kezdődik majd a forgatás.

Utána néztem milyen sorozatai vagy filmjei futnak/futottak manapság, és sajnos csak egyet találtam. A Netflix egyik sorozatában, az Unbreakable Kimmy Schmidtben már az első évadban is szerepelt, Dong Ngyuen szerepében, és a hamarosan érkező második évadban is fel fog tűnni.


Willnek is utána néztem és rögtön két hírt találtam így első körben. Korábban pletykálták, hogy ő kapja majd meg Stephen King Az című könyvéből készült legújabb adaptációjában, a gonosz bohóc Pennywise szerepét, de nemrég derült ki, hogy nem Willé lett a szerep.
Másrészt végre kiderült, mikor fog debütálni az új filmje, a Kids in love. Végül az Edinburgh-i Film Fesztivál idején kerül sor a film premierjére, aztán pedig augusztus végén kerül majd a mozikba és DVD-re Angliában.

Emellett idén várható még egy filmje, amit tavaly forgattak, a War Machine, ami Micheal Hastings The Operators című könyvének adaptációja. Ebben a háborús komédia filmben Will Brad Pitt, Tilda Swinton és Ben Kingsley oldalán fog feltűnni Ortega szerepében.


És még egy kis plusz hír, hogy épp ma este 19:00-tól vetíti a TV2 csatorna Will egyik korábbi filmjét, a Narnia Krónikái 3. részét, a Hajnalvándor útját.

Forrás:  X, X, X,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése