2016. június 28., kedd

VESZETT AKTÁK HETE: 2. nap


Tovább folytatjuk ezt a hetet és ma is hozom az újabb részletet a The Maze Runner Files-ból. Fogadjátok szeretettel! :)


2. részlet:

VESZETT Feljegyzés, Dátum: 221.11.26, Pontos idő: 10:56
CÍMZETT: Munkatársak
FELADÓ: Kevin Andersen, Kancellár
TÁRGY: Legígéretesebb Jelölt

Felfedeztük a legígéretesebb Jelöltet.
Senki sem képes rámutatni miért, de tökéletesnek tűnik, hogy az egyik Végső Jelöltté válhasson. Jóllehet nagyon fiatal, értelmi szintje jóval meghaladja éveit. Verbális és kognitív képességei egy felnőttével vetekednek, mégis valahogy ártatlanság és naivság jellemzi - gyerekes tulajdonságok. Eddig minden látogatója egyöntetűen úgy nyilatkozott róla, mint kedves, udvarias fiúról.
Az előzetes vizsgálatok eredményei kiemelkedőek, meg merem kockáztatni, hogy a legjobbak, melyekkel valaha is dolgoztunk. Az intelligenciaszintje hihetetlenül magas, és a tanulásra való képessége rendkívüli. Figyelemreméltó fizikai állóképességgel rendelkezik, ami létfontosságú az Útvesztő megoldásához, és ahhoz, amit utána szeretnénk kérni tőle.
Úgy határoztunk, hogy a történelem egyik legkiválóbb feltalálója után nevezzük el, és hiszünk benne, hogy a jövőben nagy dolgokat láthatunk majd tőle.
Ha meg szeretnék nézni Thomast, keressék a 31J szobát. (Teresa mellett.)
Le lesznek nyűgözve.


VESZETT Feljegyzés, Dátum: 224.9.6, Pontos idő: 11:08
CÍMZETT: Munkatársak
FELADÓ: Kevin Anderson, Kancellár
TÁRGY: Implantátumok

A projekt egyik legkényesebb műveletét is letudtuk. Minden implantátumot, beleértve a Memóriatolvaj kártyát, a manipulátorokat és a telepátiát lehetővé tevő eszközöket sikeresen beültettük alanyaink agyába. Örömmel tölt el, hogy átestünk ezen a procedúrán, az orvosok jelentése szerint a sebészeti beavatkozás alatt csak hét haláleset következett be. Sokkal kevesebb, mint vártuk.

*A fordításért hálás köszönet Ákosnak! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése