2016. június 26., vasárnap

Kivel mi a helyzet manapság: Rosa, Giancarlo és Aidan


A mai napon is tovább robogunk, és most Rosa-ról, Giancarlo-ról és Aidan-ról gyűjtöttem adatokat. Nézzük akkor szép sorban, ki mit csinált manapság.


Rosa májusban kapott meg egy újabb főszerepet Robert Rodriguez egyik újabb filmjében, a Battle Angel Alita-ban. A film egy igen népszerű japán manga filmes adaptációja lesz, ahol Rosa fogja játszani a főszerepet, Alita-t.
Emellett idén forgatta le egyik új filmjét, a CHIPs-t, ami elvileg 2017 augusztus 11.-én várható a mozikban Amerikában. És ha esetleg még nem említettem volna, Rosa-nak jelenleg is fut egy új sorozata, a Man Seeking Woman, amiben egy Rosa nevű karaktert alakít, a főszereplő szerelme. A sorozatnak eddig két évad volt, és összesen 20 részt számlál. Nemrég újították meg a 3. évadra.


Giancarlo-nak az év első felében két új filmje is kijött, Az egyik a Dzsungel könyve, amiben az egyik meseszereplő, Akela hangját kölcsönözte értelemszerűen az eredeti angol szinkronban. Aztán májusban jött ki egy másik filmje, a Pénzes cápa, amiben George Clooney és Julia Roberts mellett játsztott Marcus Powell szerepében. Idén még két filmje kerül a mozikba, a This Is Your Death, és a Stuck. 2017-re pedig újabb két filmje várható, a The Long Home és az Okja.


Aidan legnépszerűbb sorozata, a Trónok harca idén a 6. évaddal folytatódott, amiben újra feltűnt Kisujj szerepében. Nemrég ért véget a hatodik évad és jövőre érkezik a következő. A szokásokhoz híven, nyáron kezdik el forgatni a következő évadot, vagyis jelenleg a 7.-et, és jövő tavasszal kerül majd képernyőkre.
Emellett idén megjelent még egy filmje is, a Sing Street, ami egy ír musical film. Aidan Robert szerepét játssza benne és a film premierje a Sundace Film Fesztiválon volt az év elején. Jövőre, 2017-ben érkezik az újabb Arthúr királyos film márciusban Guy Ritchie rendezésében, amiben Aidan szintén fel fog tűnni, Bill Wilson szerepében.

Forrás: X, X, X,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése