2015. február 10., kedd

Hírek: Dylan, Thomas, Nathalie, Aiden és Rosa


Ez most egy amolyan összegző poszt lesz, melyben a fent megnevezett színészek mostani tevékenységeiről, velük kapcsolatos apró hírekről olvashattok. Kezdjük akkor szép sorban. :)

Nathalie Emmanuel (Harriet) és Aiden Gillen (Patkányember) ugyebár mindketten szerepelnek a Trónok harca nagy sikerű sorozatban. A sorozat ötödik évada 2015 április 12-én kezdődik majd az HBO csatornán, és egyre inkább kezd beindulni a sorozat promója. Megjelentek az első hivatalos stillek és az első előzetes.

Íme néhány jelenetfotó az 5. évadból Nathalie-ról és Aidenről.




Ez pedig az 5. évad hivatalos előzetes, melyben Nathalie és Aiden is látható egy kis ideig.



Rosa Salazar szerepet kapott A beavatott trilógia könyvsorozatból készült második részében, A Lázadóban. A film 2015 március 19-én kerül a mozikba. Lynn karakterében láthatjuk majd, aki a lázadók tagja. Egyébként Rosa a film miatt borotválta le a haját és az azóta is rövid.

Eddig egy stillt kaptunk a filmből, amin Rosa is látható Lynnként. Alatta pedig Lynnn karakterposztere.



Itt pedig A Lázadó előzetese, amiben csak egy picit, de mégis látható Rosa.




Thomas a BBC saját gyártású sorozatában, a Wolf Hall-ban kapott szerepet, ami egyébként az azonos című Hilary Mantel könyv adaptációja. A sorozat 2015 január 21-én kezdődött, és 6 részes minisorozat lesz. Thomas Ralph Sadler karaktert alakítja.

Íme néhány kép Thomasról a sorozatból:



A sorozat előzetesét itt tekinthetitek meg:


És a végére hagytam a legkisebb hírt, de gondoltam ezt is megosztom veletek. Dylan nemrég kezdte el a Teen Wolf sorozat 5. évadának forgatását, elvileg febr. 5.én, ha helyesek az erről szóló információk. Az 5. évad premierje 2015 júniusában lesz az MTV csatornán. Dylan így most egy ideig a sorozaton fog dolgozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése