2015. február 22., vasárnap

Megjelent a magyar Az Útvesztő DVD/Blu-ray


Igazából már korábban is írni akartunk nektek erről, de két oka van a csúszásnak. Egyrészt őszintén bevallom, hogy megfeledkeztem az ügyről, mert bennem valamiért az az információ élt, hogy február végén lesz a megjelenés, de nemrég kaptam az infót, hogy febr. 18-án volt a hivatalos megjelenés, így gondoltam most kell megírnom ezt a kis szösszenetet. Másrészt pedig sajnos nem tudtunk kapcsolatba lépni a DVD/Blu-ray magyar forgalmazójával, így semmilyen bennfentes vagy részletesebb információt nem tudunk nektek hozni a DVD-ről. Mi sem tudunk többet, mint ti.

Mindenesetre azért gondoltam megosztom a hírt, hogy Az Útvesztő film magyar DVD/Blu-ray megjelenése febr. 18-án volt, vagyis elvileg már megjelent 4 napja, így kapni kellene a boltokban, vagy az online áruházakban. Mielőtt érkeznének a kérdések, nem, nem tudjuk, hogy hol lehet kapni, ismétlem mi is csak annyit tudunk mint ti, (vagyis szinte semmit), amit nagyon sajnálunk. Így ha meg szeretnétek venni a DVD-t vagy a Blue-ray-t, akkor nem tehettek mást, kérdezősködnötök kell az üzletekben, vagy keresgélnetek az interneten. Ezen a LINKEN például meg lehet rendelni a DVD-t.

A fenti oldalon lévő információk alapján így fog kinézni a DVD borítója.


És még annyit láthatunk a honlapon, hogy a DVD extrái között megtalálhatóak a kimaradt/törölt jelenetek magyar felirattal, Wes Ball kommentárjával, továbbá található még rajta audiókommentár Wes Ball és T.S. Nowlin közreműködésével, valamint fényképalbum.
A film megnézhető eredeti nyelven, és természetesen magyar szinkronnal, meg még néhány egyéb nyelven a szokásoknak megfelelően.

A DVD ára 3190 Ft ezen az oldalon, ami elég borsos, ha engem kérdeztek. Még nem biztos, hogy megvesszük, lehet, hogy várunk egy kicsit, amíg lemegy az ára, és akkor ruházunk be rá, de aki szeretné megrendelni a fenti linken például megteheti. :)


Ui: Ha valaki esetleg megveszi a DVD-t vagy a Blu-ray-t, és szívesen írna róla néhány szót, egy kis rövid bemutatót, amiben leírja, hogy mi minden található a DVD-n, azt szívesen vesszük, és természetesen a beszámolót közzétesszük az oldalon. Ha valaki írna róla, és képeket is küldene róla, akkor bármikor szívesen várjuk bármelyikünk email címére. :)

11 megjegyzés:

  1. Én előrendeltem a DVD-t postaköltséggel volt durván 4000 ft, ami igen nem éppen olcsó, de mivel nem szoktam általában dvd.ket venni, csak letölteni, ez pedig az egyik kedvenc filmem, mindenképpen meg akartam venni.:D
    Ma megyek el érte, ha megnéztem szívesen írok róla.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben. :) Akkor várjuk a beszámolód, küldheted bármelyikünk email címére. :)

      Törlés
  2. A Westend Media Markt üzletben szerintem lehet kapni,ott ahogy megjelenik egy film egyből ki szokták pakolni :) Kedden úgy néz ki megyek is és megpróbálom ott beszerezni,de mindenképp megírom,hogy sikerrel jártam e :)

    VálaszTörlés
  3. Viszont itt is meg lehet rendelni :) http://www.xpress.hu/XP/prod.asp?PID=108745&VID=066-755274755-36441627307399979

    VálaszTörlés
  4. Végre megjelent a hozzám lévő legközelebbi Media Markt-ban is! Ideje volt már, február 18-a óta szinte minden nap benéztem, sajnos mindig csalódnom kellett. :/ Úgyhogy gyorsan le is kaptam a polcról az utolsó Blu-Ray lemezt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)
      Jó szórakozást hozzá. Ha gondolod, írhatsz a Blu-ray-ről egy kis összefoglalót képekkel, hogy mi minden van rajta, meg hasonlók, és ha elküldöd valamelyikünknek, akkor szívesen kirakjuk az oldalra. :)

      Törlés
    2. Köszönöm, viszonylag rég láttam a filmet, úgyhogy jó lesz feleleveníteni és az extrákra is nagyon kíváncsi vagyok! :)
      Szívesen írok róla beszámolót, remélem a hétvégén lesz időm leülni és végigbújni! :)

      Törlés
    3. Köszönjük előre is a beszámolót. :))

      Törlés
  5. Összefoglaló elküldve az e-mailetekre! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, holnap kikerülsz, sztárvendég, :)

      Törlés
    2. Én köszönöm, örülök ha segíthettem, remélem tetszett! :)

      Törlés