2015. június 1., hétfő

Interjú a Tűzpróba film színészeivel a forgatásról


Jippijé!
Felkerült végre az első interjú, amiben a Tűzpróbáról és a saját karaktereikről beszélnek a film színészei. Az interjúban több fontos információ elhangzik a filmről és a változtatásokról.



Hogy érezted magad a film forgatásán?
Kaya: Jól éreztem magam. Új helyszínen voltunk, Új-Mexikóban. 
Dylan: Imádtam, hogy minden héten más helyszínen voltunk, olyan érzés volt, mintha 40 filmet forgattunk volna egyszerre. 
Rosa: Az itteni táj(kép) teljesen tökéletes a Perzseltföldhöz. Lapos, száraz, gyönyörű, van egyfajta természetes (valamije?), elképesztő.
Kaya: Voltunk homokdűnéken (ben?), lerombolt városokban, nagyszerű volt látni, tényleg úgy érezted, mintha egy film helyszínén lennél. Nem hasonlít Londonra, vagy bármilyen helyre, ahol eddig jártam. 
Dylan: A második könyvben a világ kitárul. Kilépünk, és a néző is meglátja, hogy mi történt a világgal és, hogy miért kerültünk oda. Rengeteg új karakterrel találkozunk és más Tisztársakkal is. Sok rejtélyre választ kapunk.
Giancarlo: Az én karakterem, Jorge, a 2. könyvben bukkan fel, a Tűzpróbában. Eleinte azt hiszik, hogy a WCKD nevű szervezetnek dolgozik, akik a világot akarják irányítani, de aztán kiderül, hogy ő a vezetője a 'scavengers' csoportnak (magyarul: dögevők, de itt gondolom a Buggyantakra gondolnának... vagy talán ez az egyik változtatás? Hogy nem Cranksnek hívják majd őket, hanem Scavengersnek?), ők egy olyan csoport, akik túléltek a Perzseltföldön.

Mire számíthatnak a rajongók Teresától ebben a részben?
Kaya: Nagyon izgatott vagyok azzal kapcsolatban, hogy végre jobban megismerjük. Az első részben nem sok mindent tudtunk meg róla és ez tetszett. Ugyanakkor láthattok majd futni is, ami már annyira nem volt nekem mókás, de viccesen néz ki, úgyhogy az embereknek biztosan tetszeni fog. Ez a rész sokkal megerőltetőbb, tulajdonképpen az elejétől kezdve egy "üldözős film". Fittnek és egészségesnek kellett lennem, amiért a barátom nagyon büszke rám (az interjú régi, azóta már a vőlegénye :)). Amint befejeztük, egyből enni fogok és leülni egy kanapéra. 

Megsérült bárki a forgatás alatt?
Kaya: Csak kisebb-nagyobb sérülések voltak, de ezek a filmforgatáshoz tartoznak. De jó azt érezni, hogy megfelelően elköteleződtél mellette és, hogy megtetted a tőled telhetőt.  
Giancarlo: Tegnap remek nap volt, Rosa Salazarral forgattam, aki a lányomat játssza (!!!) és remek színész, ahogy Dylan és mindenki a filmben. 
Rosa: Ez a stáb és produkció a legjobb, ahol valaha voltam, mindenki nagyon kedves és vicces. A forgatókönyv remek, ahogy a szerepem is.
Dylan: Nagyon örülünk, hogy bejött az első film, mindannyian nagyon szerettük forgatni és nagyon hittük benne mind.

6 megjegyzés:

  1. Lehet fogadott lánya lesz Brenda vagy nem tudom.

    VálaszTörlés
  2. Jó kis cikk!
    Köszi a fordítást;)

    VálaszTörlés
  3. Szerintetek a tetoválást viszontláthatjuk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mintha az rémlene, hogy Wes azt mondta még vmikor régebben, h idézem: "vmilyen formában látható lesz". :)

      Törlés