2016. június 22., szerda

Kivel mi a helyzet manapság: Dylan


Mivel az utóbbi időben nem sok hírt adtam a színészek aktualitásairól, így gondoltam érdemes lenne áttekinteni mindenkit egyesével és összegezni kivel mi a helyzet manapság. (Igen, ugyanez lett a posztsorozat címe is. :)) Így kutatni kezdtem online és próbáltam összegyűjteni mindenkiről a friss híreket az utóbbi hetekből és ezeket fogom hozni összesítésként.


Rögtön kezdjük a főszereplőnkkel Dylannel. Nos, mint ahogy gondolom sejtitek Dylannel nem sok minden történik manapság, hisz a Halálkúra forgatáson történt balesete óta inkább csak lábadozik szegényke.

Nem sokat tudni a jelenlegi állapotáról, de már biztosan jobban van, mint mondjuk márciusban volt. A lényeg, hogy most nem forgat jelenleg semmit. Azonban így sem állt le körülötte az élet, mert idén érkezik a legújabb filmje a mozikba, a Deepwater Horizon, elvileg szeptemberben, ha jól tudom. Nem emlékszem, hogy kiraktam-e már a film előzetesét, de ismétlés a tudás anyja, így megosztom újra, ha nem bánjátok.


Emellett ha igazak a hírek épp most tárgyalnak arról, hogy Dylan kapja-e a főszerepet egy újabb hamarosan készülő könyvadaptációban, Vince Flynn American Assasin című könyvéből készült filmben. Erről még nem lehet tudni semmi biztosat, még folynak a tárgyalások, és az is kérdés mikor lenne majd a forgatás, és hogy addigra Dylan felépül-e vagy sem.

És nem szeretném kihagyni a Teen Wolfot sem, ami ugyebár Dylan sorozata, ahol Stiles karakterét alakítja. Nos, ha minden igaz, akkor a sérülése ellenére szerepelni fog a sorozat 6. évadában is és a rajongóknak nem kell őt nélkülözniük. Elvileg nyáron kezdődött volna a hatodik évad forgatása, de Dylan sérülése miatt ezt is el kellett tolni, és még nem lehet tudni mikor fog kezdődni a forgatás. Annyi azonban biztos, hogy Dylan biztosan szerepelni fog a hatodik évadban, hisz a sorozat egyik producere nyilatkozta ezt a napokban.

Forrás: X, X,

3 megjegyzés:

  1. Szia a Deepwater Horizon mikor fog magyarországon játszódni?

    VálaszTörlés
  2. Az amerikai premier szeptember 30. A magyar gondolom ekörül várható, bár konkrét időpontról még nem tudok.

    VálaszTörlés
  3. Köszi. Nagyon jó az oldalad!

    VálaszTörlés