2015. március 8., vasárnap

Ki Hongnak tegnap volt az esküvője


Tegnap, vagyis 2015 március 7-én tartották Ki Hong és barátnője (most már a felesége) esküvőjét, melyen Az Útvesztő szereplőgárda nagy része is tiszteletét tette. Az alábbi csoportképet osztották meg többen is twitteren, így látni lehet, hogy az esküvőn részt vett, Dexter, Dylan (és a barátnője Brittany Roberts), Will, Joe, Chris, Wes és Alex. :)

Kaya és Dexter is megosztotta a képet twitteren.
"Gratulálok a lenyűgöző vőlegénynek és menyasszonynak. Bárcsak ott lehettem volna, hogy együtt ünnepeljek veletek."
(Megjegyzés: Kaya épp Ausztráliában forgatja a Karib-tenger kalózai 5. részét, ezért nem tudott részt venni az esküvőn.)

És itt van külön is a kép:


Mielőtt kiraktam volna a posztot, még szerencsére találtam több képet is, amelyek közül néhányat most meg is osztok veletek. Katt a "továbbra" és ti is megnézhetitek őket. :)







A többi kép ITT nézhető meg.

(Megjegyzés: Annyira jó látni, hogy a szereplőgárda nagy része még mindig mennyire jóban van egymással. Örülök, hogy nem csak reklámfogás volt az egész "nagy barátság" dolog, hanem tényleg ez a helyzet. Mindig olyan jó őket együtt látni.)

Forrás: twitter, X

1 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon jó így együtt látni őket, és hogy mindez nem csak a "show" miatt van!:) Ezt imádom az éhezők viadala stábjában is! :)

    VálaszTörlés