2015. március 6., péntek

The Kill Order magyar megjelenés


A kiadóval történő levélváltásunk alkalmával, gondoltam rákérdezek, hogy tervezik-e egyáltalán megjelentetni a trilógia előzménykönyvét, ami ugyebár nem tartozik szorosan a fő történetszálhoz, hanem annak egy előzménytörténete.

Nos, remek hírt kaptam, és a kiadó azt válaszolta, hogy 2015 őszre tervezik a The Kill Order magyar megjelenését. Pontos dátum  még természetesen nincs, de legalább tudjuk, hogy az előzménykönyv is érkezik magyarul nem olyan sokára.

Bevallom őszintén, engem azért annyira nem érdekelt eddig ez a könyv, és úgy voltam vele, hogy ha nem jelenik meg magyarul, akkor az se nagy baj, de most hogy lehetőségem lesz rá, hogy magyarul olvashassam, mindenképp be fogom szerezni.

Azért is örültem a hírnek, mert ha a The Kill Order megjelenik magyarul, akkor várhatóan utána a The Fever Code is, ami egy James Dashner által írt másik előzménytörténet lesz, és Amerikában 2016-ban érkezik. Persze nálunk még jóval többet kell majd rá várni, de ha a The Kill Ordert megjelentetik nálunk, akkor gondolom majd a The Fever Code-t is. Az pedig engem sokkal jobban érdekel, hisz szorosabb kapcsolatba lesz a trilógia fő eseményeivel és karaktereivel.

Örültök a hírnek? Titeket érdekel a The Kill Order? Meg fogjátok majd venni?

3 megjegyzés:

  1. Éljen! Ennek most nagyon örülök, mert már féltem, hogy lehet hogy nem tervezik megjelentetni magyarul. Viszont most nagyon belehúzott a Carthapilus kiadó, biztos mert látják, hogy a magyaroknál is sikeres a sorozat. Mondjuk lehet, hogy ha nem készült volna film belőle, akkor nem is tervezték volna a tűzpróbát se kiadni, hiszen két évvel az útvesztő megjelenése után csinálták meg, pont amikor a film bekerült a mozikba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevallom, engem is meglepett a dolog. Én nem számítottam rá.
      De abban tökéletesen igazad van, hogy a film sikere nagyot dobott a könyvek hazai ismertségén, így természetes, hogy a kiadó megragadta a lehetőséget és élt is vele. Azért számukra a profit a legfontosabb, és most nagyon futnak a könyvek, ezért jelentették meg a többi részt.

      Mi meg örülhetünk, hogy végre magyarul is olvashatjuk a könyveket, amire olyan régóta várunk. :)

      Törlés
  2. Uuu The Kill order!!! Mar olvastam es nagggyon jo erdemes elolvasni! 1. Megismerunk tobbet a virusrol 2. Kicsit beleerzunk egy fertozott helyzetebe h mit erez (nagyon erdekes) 3. Megtudjuk hogyan indult el ez az egesz es h miert gondoltak h az immunisak segithetnek 4. Sokkal jobbra van megirva mint a 2. Es 3.( szerintem). es egy kerek tortenet jo lezarassal! Nem fogtok benne csalodni mert telleg izgalmas es erdekes tortenet szeretheto szereplokkel, picit elgondolkoztato is! ;)

    VálaszTörlés