2014. április 27., vasárnap

2 Dylan O'Brien interjú a WonderConról


A WonderCon rendezvényen készült két rövid interjú Dylannel, mindkettőben a filmről kérdezték. Következnek a videók és alattuk a lényeg összefoglalva.


Megkérdezik Dylantől, hogy mivel ez az első nagy kaliberű filmes főszerepe, nagyon várta-e, hogy szinte mindegyik jelenetben szerepelni fog. Dylan ugyanazt válaszolja erre a kérdésre, amit szinte mindig, amikor ezt kérdezik tőle. Örült, hogy megkapta a szerepet, sok volt a munka és nagyon fárasztó, de jó is volt egyben.

A második kérdés arra irányult, hogy milyen volt a CGI jelenetek csinálni, vagyis harcolni mondjuk egy Siratóval, aki igazából nem is volt ott. Dylan elmondja, hogy elképesztő volt és furcsa egyben. Elmeséli, hogy úgy zajlott az egész, hogy egy különös kék ruhába öltözött statiszták adták az alapot a Siratókhoz, velük vették fel a mozgásukat és az ilyen jelenetekben velük kellett harcolnia. Így valamivel könnyebb volt, mintha tényleg semmi nem lett volna előtte. Majd hozzáteszi, hogy a film nagy része valós helyszínen játszódik, és nem kék háttér előtt, így nem kellett sokat a CGI-al bajlódni. És ismét szóba kerül, hogy a Tisztás jelenetek forgatási helyszínen igazi kígyók is voltak.



Ebben az interjúban arra kérik Dylant, hogy mondja el röviden miről fog szólni a film, mire Dylan összefoglalja a történet lényegét. (Ezt inkább nem írom le, mert mindenki pontosan tisztában van vele ezen az oldalon, szerintem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése