2014. április 10., csütörtök

Dylan O'Brien is ott lesz a Wondercon-on James Dashnerrel és Wes Ballal együtt


Ugyebár már korábban is írtunk nektek arról, hogy Az Útvesztő film és a szereplőgárda néhány tagja jelen lesz az idén április 19-én megrendezésre kerülő Wondercon-on. Eddig csak annyi volt biztos, hogy a könyvek írója James Dashner képviselteti magát és a filmet a rendezvényen, de nemrég derült ki, hogy nem csak ő lesz egyedül, hanem a rendező Wes Ball és a főszereplőt (Thomas) alakító Dylan O'Brien is csatlakozik hozzá. Ez lesz az első nyilvános megjelenés az előzetes kiadása óta, és gyakorlatilag az első fontosabb lépés a film felé vezető marketingkampányban.

Hogy konkrétan miről lesz szó a panelen azt még nem tudni, és többen abban reménykednek, hogy talán még valami meglepetést is fogunk kapni (ki tudja, de azért inkább ne bízzunk el magunkat) mondjuk egy újabb előzetest, vagy egy jelenetet a filmből, de eddig még semmi ilyenről nem volt szó hivatalosan.

A lényeg, hogy akkor eddig elvileg csak hárman vesznek részt a Wondercon-on, ami azt jelenti, hogy remélhetőleg kapunk majd videót a panelről, lesznek interjúk és új képek is. Remélem kapunk majd friss kulisszatitkokat a filmről és nagyon örülnék valami új anyagnak is. Alig várom! :)

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése