2014. április 3., csütörtök

Hivatalos: Az Útvesztő az idei San Diegoi Comic-Con-on és a WonderCon-on


Nemrég jelentették be a hírt hivatalosan, miszerint Az Útvesztő film stábja ott lesz a 2014-es San Diegoi Comic-Conon. Azt még nem tudni pontosan kik jelennek meg a panelen, de reméljük minél több színész rá fog érni, és reméljük a film talán legfontosabb producere, Wyck Godfrey, a rendező Wes Ball és a könyvek szerzője, James Dashner is tiszteletét teszi az eseményen. Az idei Comic-Con 2014 július 24-27 között lesz San Diegoban.

Emellett szárnyra kapott egy olyan hír is, hogy a film és Dylan O'Brien a jövő hónapban tartott WonderCon rendezvényen is meg fog jelenni. A WonderCon idén 2014 április 18-20 között lesz megtartva Anaheimben.
Új információk szerint április 19-én lesz a film az alábbi eseményen, és eddig csak James Dashner az egyetlen személy, akiről biztosan tudni lehet, hogy részt fog venni rajta.

Amint pontosabb és részletesebb információink lesznek a két eseményről, hozzuk a híreket. Mindenesetre ezek remek hírek, és reméljük minél több kép, videó és egyéb anyag lesz majd a két eseményről.

Forrás
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése