2014. április 22., kedd

Beszámoló a Wondercon-előzetesről

A Wonderconon levetítettek egy új előzetest és egy rövid jelentet is a filmből. Ebben a bejegyzésben az egyik szerencsés rajongó beszámolóját olvashatjátok az ELŐZETESRŐL.
A beszámolóját a kiadott jelenetről majd egy másik bejegyzésben olvashatjátok el.



Remélem, hogy ez az előzetes majd felkerül az internetre is, mert remek. Hasonlóan kezdődik, mint az előző és azt hittem, hogy ugyan az lesz… de nem! Ahelyett, hogy csak azt látnánk, hogy Thomas felemelkedik a lifttel, halljuk a hangját, ahogyan arról beszél, hogy megpróbál kijutni az útvesztőből. Halljuk, ahogyan az ajtók kinyílnak és Gally-t, ahogyan mondja, hogy „Ébresztő!”. Ezután van egy új jelenet, amiben Thomas a Doboz mellett fekszik és könyörög a Tisztársaknak, hogy hadd meneküljön el. Nem tud még ekkor a Siratókról, mert azt mondja, hogy „Nem tarthattok itt.”, mire Alby azt feleli, hogy „Nem hagyhatjuk, hogy elmenj.” Istenem Thomas, nem tudod, hogy ha felkészülés nélkül mész ki, akkor megszúrnak a Siratók… és az tök rossz lenne?! Nem, valójában nem tudja, mivel csak most érkezett meg.
Ez az előzetes kibővíti azt, amit már az elsőben is láttunk. Látunk egy új jelenetet Teresával, amiben mond egy új sort. Furcsa hallani, ahogyan Kaya amerikai akcentussal beszél, ha hozzászoktál ahhoz, ahogy a Skinsben beszél. A Siratók meg vannak néhányszor említve és Newt mondja ki, hogy „Ők a Siratók.”, miután látunk egy hátborzongató új képet a Sirató ijesztő és csúszkáló végtagjáról. Az új sor amit mond abból a jelenetből van, amit az elsőben is láttunk, amikor Thomasnak mesél az útvesztőről.



Az előzetes arra a tényre fókuszál, hogy Thomas különbözik a többiektől. „Más vagy. Kíváncsi vagy.” – mondja Alby az előzetes egy pontján. „Ez az első nyom, amit évek óta felfedeztünk és te találtad meg.” – említi meg Minho egy másik jelenetben. Thomas a szökésre koncentrál, míg a többieket úgy tűnik, jobban érdekli a Tisztásbéli életük. „Nem érted, már most halottak vagyunk.” – mondja Minho egy másik jeleneten. Az előzetes Thomas hangjával zárul, elmondja, hogy ki kell szabadulnia, és hogy rá kell jönniük, hogy mivel állnak szemben. Ugyanazzal a képpel zárul, mint az első előzetes: Thomas befut az útvesztőbe, hogy megtalálja Alby-t és Minho-t.

Forrás: [x]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése