2014. április 28., hétfő

2 újabb Dylan interjú a WonderConról


Úgy tűnik a WonderConról újabb és újabb anyagok kerülnek elő, így ez a hét is ennek a jegyében fog eltelni valószínűleg. Nem mintha mostanában bármi más anyag lenne, így ezzel kell beérnünk. :)
A legtöbb kisebb interjút talán Dylannel készítették, mindenesetre mi ezekből találtuk a legtöbbet, és mivel ezek magukban igen rövidek, így gondoltam megint kettőt egybeveszek és ebből írok egy posztot. Az első egy videóinterjú, a második egy írott interjú. :)


  • Elmondja, hogy ez a szerep olyan, amiért bármely színész ölni tudna. Hiszen egy átlagos szereplő kerül rendkívüli helyzetbe, belőle lesz a hős, és az ilyet mindenki szereti.
  • Az interjúztató azt kérdezi, hogyan készült a szerepre. Dylan elmondja, hogy készült rá fizikailag és mentálisan is, de nem gondolkozott rajta sokat, csak csinálta. Majd arról beszél, hogy miként készül fel egy jelent felvételére. Szerinte a túl sok gondolkodás csak nehezíteni a dolgon, így mindig az ösztöneire hagyatkozik.
  • Az interjúztató megkérdezi, hogy Dlyan szokott-e futni a való életben. Nem szeret futni hosszútávon, de rövid távon kifejezetten élvezi magát a futást, és amit közben érez. Rövid távon nagyon gyors tud lenni, de a hosszútávú kocogás nem neki való.


A videóinterjú után pedig egy másik rövid interjú összefoglalása következik. :)

Ebből a rövid interjúból kiderül, hogy mi Dylan álmai szerepe. Erre a kérdésre azt válaszolta, hogy legszívesebben Han Solo-t játszaná el a Csillagok háborújából. Harrison Ford remek volt a szerepben, de ez az ő álmai szerepe. Arra kérdésre, hogy mennyiben volt más Stiles és Thomas karaktere, azt felelte, hogy Thomas szerepe nehezebb volt, ehhez többet kellett gondolkoznia, míg Stiles energiáját sokkal egyszerűbben tudta életre kelteni. De Thomasból is sok minden meg van benne, és van amikor igenis jó érzés, valaki másnak lenni. A Stiles és Thomas közti különbségekről még annyit mond, hogy Thomas sokkal szégyenlősebb és introvertáltabb, és kevesebb benne az energia. Thomas az elején higgadt és szégyenlősebb, de végül belőle lesz a vezető, mert mindvégig megvolt benne, ami ehhez szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése