2015. december 24., csütörtök

20 napos Az Útvesztő kihívás: 18. nap


A kihívás kérdései és a válaszok is természetesen SPOILERESEK a megjelent négy könyvre és a két eddigi filmre nézve, így csakis ennek tudatában olvassatok tovább!

18. nap: Ki az a karakter, akiről szívesebben olvastál volna többet?

Anna:
Egyértelmű a válaszom: Newt és Minho. Engem mindig is nagyon izgatott a háttértörténetük, és mit nem adtam volna azért, ha valahogy többet meg tudhatok róluk. Hogy honnan jöttek, mi lett a szüleikkel, mit csináltak a VESZETT-nél, mielőtt az útvesztőbe küldték volna őket és ehhez hasonló kérdések. Persze a történet szempontjából nem annyira fontos, hogy kik voltak ők azelőtt, hanem inkább csak az a lényeg, hogy mivé váltak az útvesztőben eltöltött idő hatására, de engem akkor is érdekel, hogy honnan indultak. Reméljük ez kiderül majd az újabb előzménykönyvből.

18 megjegyzés:

  1. Igen, ezek engem is érdekelnének. (Newt-fan-ként főleg :))

    VálaszTörlés
  2. Szia, Thomas benne volt a Star Warsban, ez nem nagy hír? Márrmint hogyhogy nem írtál még róla?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudtam, hogy benne volt, még csak nem is hallottam róla. Nem nagyon érdekel a Star Wars, nem láttam egy filmet sem, a legújabb se hoz lázba.
      De most hogy írtad utánanéztem, és ha jól értettem csak egy kis cameo szerepe volt.

      Törlés
    2. Igen kicsi szerepet kapott még az elején, de én valahogy azonnal kiszúrtam, és így felkiáltottam a moziban hogy ott volt Thomas!!:DD

      Törlés
    3. Hát... valószínűleg azért maradtam le erről az infóról, mert nem érdekel a Star Wars, és kerültem az infókat a filmről, mert annyira idegesített, hogy még a csapból is az folyik. :D

      Törlés
  3. Sziasztok! Én nemrég néztem meg a két filmet és nagyon elkezdett érdekelni a sztori. Hatalmas éhezők viadala rajongóként pedig különösen tetszett, mert kivsit hasonlít úgy érzem. Nagyon megfogott a történet és rögtön kutatni is kezdtem róla a neten. És sajnos ha kutatok akkor mindig becsúszik valami nemkívánt spoiler, ami nagy szívfájdalmam. :( Aztán rátaláltam az oldalatokra és meg kell mondanom, hogy nagyon összeszedett és igazán élvezhető. :) Nem gondoltam volna viszont a film alapján,hogy a könyvben egyidősek velem a szereplők. A film után nagyon nehéz lesz így elképzelni. Már alig bírom kivárni h elkezdjem olvasni a könyveket. És már meg is van a kedvencem: Newt❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Még egy rajongó. Köszöntünk a klubban! :)
      Jó olvasást a könyvekhez. Ha a film tetszett, akkor higgy nekem, a könyvek még jobban fognak. De arra készült fel, hogy míg az első film elég könyvhű volt, addig a második filmben rengeteg mindent megváltoztattak, és a könyv szinte teljesen más lesz.
      Ha elolvastad a könyveket, gyere vissza és oszd meg majd a véleményed. :)

      Törlés
  4. Én Teresa karakterét szeretném jobban megismerni :)

    Ui.: Hú, de régen jártam erre :(
    Off: Cassie mióta/miért nem szerkesztő?:O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem maradtál le igazából semmiről, mert alig van anyag amit kitehetnék. Szenvedek is ettől. :(
      Cassie pedig már nem ér rá szerkeszteni az oldalt, és nem is nagyon akarja. Rákérdeztem, hogy szeretné-e még csinálni, de nemet mondott, így egyedül maradtam.

      Törlés
    2. Uhh, sajnálom, hogy Cassie magadra hagyott. :( És igen, tudom, milyen nehéz fenntartani az érdeklődést olyan esetben, amikor egy évnél messzebb van a következő film. De keresgélni kell, szerintem bukkannak még elő feldolgozatlan anyagok, ha elég kitartó vagy. Hajrá :)

      Törlés
    3. Mondjuk valamilyen szinten megértem, mert tényleg sok dolga van és nem ér rá. Nem haragszok én rá ezért, hisz imádom a kis húgocskámat. :)

      Most még annyira nem is gáz, mert sajnos alig van anyag, de majd ha bepörögnek az események, akkor biztos sokkal rosszabb lesz. Vadászok én anyagokat, csak az a baj, hogy Az Útvesztő azért nem olyan felkapott, mint mondjuk Az Éhezők Viadala.

      Na, de nem adom fel. :) Köszi Ancsi a biztatást.

      Törlés
    4. Én is sajnálom azért,hogy Cassie már nem szeretné tovább csinálni ezt, de annak azért örülök,hogy te nem adod fel Anna :)

      Törlés
  5. Ez nem ide tartozik de nemrég kitettél egy olyan hírt hogy a Halálkúra filmet december végén fogják elkezdeni forgatni. Akkor, valószínüleg már elkezdték. Nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mégse kezdődött el a forgatás decemberben. Átcsúszott februárra. Ezért sincs erről semmi hír.

      Törlés
  6. Tudom, nyilván már megosztottad volna, de Te sem tudsz még semmit a Tűzpróba DVD/BD megjelenés kapcsán, Anna? :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még én se találtam erről semmi infót, de amint lesz valami, kirakom az oldalra.
      Amúgy lehet, hogy most is ti fogtok róla hamarabb értesülni, mert tavaly is ugyanakkor tudtam meg, mint mindenki más. Nem reagált a forgalmazó a leveleimre. :(

      Törlés
    2. Értem, köszi! Hétvégén lehet elnézek egy MM-ba, hátha tudnak valami infóval szolgálni..

      Törlés
  7. Én,akiről olvastam volna még az Brenda a Tűzpróbából,nekem nagyon bejött a külseje a haja,ahogy beszél,meg ,ahogy Minhóval bánik. (nem azt ,akarom mondani ,hogy élvezem , hogy Minhót bátj,de nekem az a stílus jön be.)Meghogy Thomas érez valamit iránta és nekem ez nagyon tetszik,(Teresát annyira nem bírom,majdnem hogy idegesít...)Meg persze Minhó múltja érdekelne még,hogyhogy került a Tisztásra,miért volt .úgymond" az első.Vagyis Brenda és Minhó múltja éredkelne leginkább.

    VálaszTörlés