2015. december 31., csütörtök

Boldog új évet, Tisztársak!Az ünnepek alatt kicsit eltűntem, de az év utolsó napján mindenképp szerettem volna jelentkezni. :)
Ismét eltelt egy év, és jön a következő. Már csak egy teljes év, és alig másfél hónapunk van hátra a 3. film, a Halálkúra premierjéig. És ne feledjétek, hogy 2016 szeptember 27-én érkezik az újabb előzménykötet, a The Fever Code is. (Persze egyelőre még csak Amerikában. Hogy nálunk mikor, azt még nem lehet így előre tudni.)

Elvileg február végén kezdődik a Halálkúra film forgatása, szerintem akkor már épp ideje lesz, a film megjelenése előtt egy évvel. Reméljük lesz majd jó sok infó a forgatásról és a színészektől. Viszont arra készüljetek fel, hogy a következő hónapokban is még mindig kisebb hírfolyam várható, főképp azért mert alig van anyag, amit ki tudnék rakni. Higgyetek nekem, nem rajtam múlik a dolog. Ha van valami, akkor mindig hozom, és ha nem is rögtön, akkor valamikor mindenképp,

Ennyit szerettem volna mára. Remélem jól vagytok és pihentek eleget még ebben az utolsó pár napban, ami a téli szünetből hátramaradt. Az egyetemistáknak pedig kitartást a vizsgaidőszakhoz. :)

Találkozunk januárban!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, TISZTÁRSAK! :)

5 megjegyzés: