2014. október 29., szerda

Interjú Ki Honggal, Kayával, Dylannel és Willel


Mai napig nem értem, hogy a promóciós turnén készült interjúkat miért egy hónappal a film premierje után teszik közzé a nyilvános megosztókon. Na sebaj, örülök neki, hogy van mit nézni és fordítani. :)



A videón található két lány a Youtube csatornáján különböző könyveket szokott megtárgyalni. Amikor Az Útvesztőre esett a választásuk meghívták Ki Hongot, hogy hárman beszéljenek a könyvről. (Mondjuk a két lány néha alig engedi szóhoz jutni szegény színészt, de azért Ki Hong nagyon édes, mint mindig *.*)
  • Eleinte Ki Hong a könyvről és annak a történetéről beszél, majd Minho-ról. Elmondja, hogy Minho a Futárok Elöljárója vagyis az egyik vezető. Ő is az egyike az "első" Tisztársaknak. Bármit megtenne, hogy megvédje a családját, ami magába foglalja Thomaast, Alby-t, Newtot, Gally-t és mindenki mást. 
  • Az egyik lány elmondja, hogy olvasta a könyvet és Minho-nak van szerinte a legjobb karaktere. A másik lány egyből egyetért és elmondja, hogy azért szereti Minho-t, mert amikor mindenki elveszti az eszét, ő akkor is nyugodt marad. 
  • A könyv és a film közötti különbségekről annyit mond, hogy Az Útvesztő egy remek adaptáció. Vannak változtatások, mint mondjuk, hogy nincs benne Thomas és Teresa telepatikus beszélgetése. Ennek az egyik lány örül, a másik nem. 
  • Ki Hong ezután a diétájáról beszél és elmondja, hogy nagyon kemény volt. Elmeséli, hogy csak néha engedte meg magának a "nassolást", mire az egyik lány mondja, hogy majd a filmben meglátszik, hogy az egyik jelenetben fitt a másikban meg pufi arca lesz. :DD
  • Ezután a színész arról beszél, hogyan kapta meg Minho szerepét. Olvasta a könyvet és elment a meghallgatásra. Csak 2 héttel a forgatás előtt kapta meg a végső forgatókönyvet mert olyan titkos volt a dolog.
  • A rajongók visszajelzéséről azt mondja, hogy mindenki nagyon elégedett volt a színészek kiválasztásával. Szóba kerül Thomas Brodie-Sangster, akit az egyik lány nagyon szeret és elmondja, hogy szerite Chucknak is elmenne (?!). Ezután Ki Hong Blake-ről beszél és elmeséli a twitteres kiválasztását.
  • Ki Hong arról is mesél, hogy Minho kiről lett elnevezve. Elmondja az egész sztorit James unokahúgának a férjéről és, hogy szerinte Minho egy jövőbeli tudós, aki majd a rák ellenszerét fogja feltalálni.
  • Az utolsó kérdés igen érdekes: azt kezdik el boncolgatni hogy a WCKD vajon rossz vagy jó? Az egyik lány kitérő választ ad, Ki Hong azt mondja, hogy nézzék meg a filmet. :D A másik lány azt mondja, hogy szerinte rosszak.
  • A film végéről azt mondják, hogy nagyon szerették és tetszett nekik.

A másik három videó az ugrás után nézhető meg. :)

Na ez aztán a furcsa interjú, mert össze-vissza beszélnek benne kínaiul és angolul. :D
Ki Hong különben semmi különöset nem mond el, semmi olyat, amit ne tudtunk volna.

  • Dylan arról beszél, hogyan érez azzal kapcsolatban, hogy Wes Tom Hanksként tekint rá. Elmondja, hogy nagyon szereti és nehéz elhinnie, hogy hozzá hasonlítják. 
  • Arra a kérdésre, hogy hogyan játszotta el Thomas kíváncsiságát azt feleli, hogy őszintén. Azt szerette leginkább Thomasban, hogy a karakter tisztában volt a félelmével, de így is le tudta győzni. 
  • Dylan a youtube-os csatornájáról annyit mond, hogy már régen készített videókat. 
  • Kaya először Teresáról beszél, majd pedig arról, hogy olvasta-e a könyveket. Azt mondja, hogy csak a forgatókönyvet olvasta és utána a könyvet és ezt a Tűzpróbánál is hasonlóan fogja csinálni.
  • Ezután arról beszél, hogy a film mindenkinek tetszene. Nincs célzott közönsége.
  • A forgatás előtti túlélő-tábor szintén szóba kerül és az, hogy hogyan jött ki a sok fiúval.



Semmi újdonság, Will arról beszél, hogy milyen volt eljátszani Gally a Családi Üzelmek után. Ezután Gally-ról beszél. A jövőbeli terveiről azt mondja, hogy a következő munkája egy dráma lesz, de soha nem lehet tudni mit hoz a élet. Arról is szó esik, hogy milyen angol színészként egy amerikai produkcióban szerepelni. 

2 megjegyzés:

  1. Már régi a bejegyzés, tudom, de csak most láttam. :) Írtad, hogy az egyik lány azt mondja, hogy: Thomas elmenne Chucknak is, és utána kérdőjelet tettél. Nem tudom, hogy ez arra vonatkozik-e, hogy nem tudod ezt hogyan érti a lány vagy csak odatetted figyelemfelkeltésnek. Viszont azt szeretném megosztani veled/veletek, hogy én először a könyvet olvastam, a filmről nem is tudtam, hogy létezik. De a könyv felénél belefutottam a film ajánlójába, és megláttam a szereplőgárdát, egyből fel is tűnt Thomas (ismertem az Igazából szerelemből) és nekem ő valahogy kiskölyökként maradt meg bennem. Szóval olvastam tovább a könyvet, és Chuck karakterét Thomas Brodie-Sangsterként képzeltem el, úgy ahogyan az Igazából szerelemben nézett ki. :) (Természetesen kicsit idősebben, hiszen a könyvben a karakter nem 7 éves.) Szóval szerintem itt a lány arra utalt, hogy TBS akár egy 12-13 éves fiút is simán alakíthatna az arca alapján. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Flóra!

      Hűha, régen volt ez a bejegyzés, de fura visszaolvasni. :D

      Válaszolva a kérdésedre: azt hiszem kicsit mindkettő miatt tettem oda azt a kérdő- és felkiáltójelet. :DD Nem értettem, hogy Thomas hogy játszhatná-e Chuckot, amikor a történet szerint ő egy pufi, göndör hajú _kisfiú_, Thomas pedig egy felnőtt "férfi", egyenes hajjal és mellesleg nagyon vékony. :D
      De értem amit írsz és Thomas valóban nagyon fiatalnak néz ki, mondjuk tök jó lesz neki, hogy 50 évesen úgy fog kinézni, mint egy 25-30 éves. :D

      Törlés