2014. december 20., szombat

Az Útvesztő kihívás: 11. nap



A kihívás kérdései és a válaszok is természetesen SPOILERESEK az első két megjelent könyvre és a filmre nézve, így csakis ennek tudatában olvassatok tovább!

11. nap: Melyik karakterről olvasnál szívesen többet, melyiknek szeretnéd legjobban megismerni a múltját?

Anna:

Nekem Minho és Newt a kedvencem, így az ő múltjukról szívesen olvasnék többet. Érdekelne, hogy kerültek a VESZETT-hez, hogy az útvesztő előtt milyenek voltak és akkoriban még kikkel barátkoztak. Szerintem teljesen más emberek voltak akkoriban. De ha minden igaz, akkor már nem kell sokáig várnunk arra, hogy megismerjük őket jobban, hiszen 2016-ban érkezik James Dashner újabb előzménykönyve Az Útvesztő könyvsorozathoz. :)


Cassie:

NEWT, NEWT, NEWT. Csupa nagybetűvel és még vagy 100x leírva. Én úgy látom, hogy a többi karakternél elég egyértelmű, hogy milyen volt a múltja, csak Newtnál nem. Például érdekelne az a fejezet az életéből, amikor összebarátkozott Alby-val (mert el nem tudom képzelni, hogy két ilyen ellentétes karakterű ember hogyan lehetne ilyen jóban) és az, amikor Futár volt, na meg persze a bokasérülésének az oka.
Hogy kiről olvasnék többet az is egyértelmű, a két kedvencemről; Newtről és Minho-ról.

10 megjegyzés:

  1. Newt. Szerintem nem kell magyaráznom <3

    VálaszTörlés
  2. Én Newtról és Gallyről olvasnék többet. Newt eseménydús múltja miatt a tisztáson és Gally is furcsa történettel büszkélkedhet, amire szintén voltak utalások elsősorban a könyvben pl. amikor Thomas esti kirucanásán vitatkoznak, hogy Gally is volt már ugyanúgy kint meg őt is megszúrták és előtte másmilyen volt. Stb stb stb :D

    VálaszTörlés
  3. Mondhatnám órákig ugyanazt a nevet,de 100 szónak is egy a vége......:NEWT

    VálaszTörlés
  4. Szerintem Newt tőrtőnete érdekepne és Minho-é

    VálaszTörlés
  5. Newt és Gally, egyértelműen és nem kell megmagyaráznom miért. Mellettük még Minho történetét is szívesen elolvastam volna. Meg persze az is érdekel hogy hogy került Thomas és Teresa a VESZETTbe, és lettek ők az állítólagos "legjobbak". De ha egyet kell választani akkor mindenképp Newt.

    VálaszTörlés
  6. Mindenki. Meg hogy az a nyomi Aris hogy került a képbe...

    VálaszTörlés
  7. Minho <3 Az egész élettörténete.

    VálaszTörlés
  8. Chuck..a szülei miatt. Vajon tényleg hiányzott nekik a fiuk? Éltek még?

    VálaszTörlés