2014. december 17., szerda

Infók és képek a forgatásról

Egy szerencsés rajongó ellátogathatott a Tűzpróba forgatására és a twitter oldalán néhány információt meg is osztott a nagyérdeművel.

Nem oszthatok meg semmit addig, amíg arra nem kapok engedélyt. Nem akarják, hogy a szereplők kinézeteit idő előtt megtudjuk. Osztok majd meg képet, ha tudok.
(megj.: ez szerintem hülyeség, mert már kaptunk képet Kaya-ról, Dylanről, Rosáról, Ki Hongról és Giancarlo is, akiknek még "rejtély" a külseje a 2. részben, az Thomas, Jacob és Alex.)

Thomas azt mondta, hogy azok a kedvenc jelenetei, amit a sivatagban forgattak. 

OMG, megváltoztattak valamit a filmben, amiért nagyon boldog vagyok!!! Éppen ezt nézem a monitoron és mindjárt meghalok! 

Rosát nézem, miközben egy jelenetet forgat. 

A kedvenc jelenetemet forgatják! Segítség!

Na gyerekek én ebből arra következtetek, hogy valami Brendához kapcsolódó dolgot fognak megváltoztatni a filmben. És mivel ez a lány kedvenc része a könyvből, gondolom valamelyik fontos jelenet lehet az.


Ötletek? Szerintetek melyik jelenetről írt a lány és azt hogyan változtatták meg a filmben? 


Az ugrás után pedig megnézhetitek a Tűzpróba forgatókönyvét, amelyet Ki Hong írt alá, Az Útvesztő könyvet, amelyen Rosa aláírása szerepel, egy képet Kayáról illetve a filmek produceréről; Wyckről és végül egy régebbi képet a cast nagy részéről, szintén a Tűzpróba forgatásáról.

Mireyának: Köszönöm a támogatást! - Ki Hong (Minho)




Rosa, Ki Hong, Alex, Dylan, Thomas és Jacob

Forrás: [x]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése