2014. december 23., kedd

Twitter hírek #9 + Pletyka a Tűzpróba teaser előzetesről


Elég rég jelentkeztünk már csakis twitter híreket tartalmazó poszttal, de most összegyűlt néhány érdekes dolog, így gondoltam összegyűjtöm egybe, és elhozom nektek.

Elsőnek is, végre már hivatalosan is bejelentették az utolsó casting hírt, amit mi már hetek óta tudunk, de még csak most lett hivatalos. Katherine McNamara tegnap írta ki twitterre, hogy megkapta Sonya szerepét.
" Örülök, hogy végre hivatalosan is bejelenthetem a következő munkámat a Tűzpróbában, Sonya szerepében."

Katherine már ott is van a forgatáson, és ennek örömére készített egy képet néhány filmbeli új színésztársával. A képen Katherine mellett Ki Hong, Dexter és Alex látható.

"Elsőnek Dex vett nekünk egy bowling jegyet, Ki Hong megtanította, hogy mik a futball szabályai , és Alex és én pedig jókat nevettünk."


James pedig még mindig a rajongókat buzdítja, hogy szavazzunk Az Útvesztőre az MTV Movie Awardson 2014 legjobb filmje kategóriában. Ha még nem tettétek meg, akkor hajrá, már csak két nap van hátra.

És gondoltam a végére hagyom a legfontosabbat. Ugyanis Giancarlo Esposito (Jorge) ma elindított twitteren egy pletykát. Kétszer is twittelt azzal kapcsolatban, hogy elvileg ma kapni fogunk egy Tűzpróba teaser előzetest.
"Érkezik a Tűzpróba teaser előzetes, ízelítő abból, hogy mit fogtok majd kapni." 

"Az Útvesztő DVD már elérhető. És figyeljétek majd a Tűzpróba teaser előzetest ma!"

Még mielőtt bárki nagyon beleélné magát a dologba, szeretném elmondani, hogy erősen pletykaszagú a dolog, hisz senki más nem említette a dolgot, és eddig még csak szóba sem került semmilyen Tűzpróba teaser előzetes. Ami fura, hiszen az előzeteseket mindig előre be szokták jelenteni, hogy feltüzeljék a rajongókat.

Összegezve, nem tudni, hogy igaz-e, amit Giancarlo írt, hogy van-e valami igazságtartalma, mindenesetre ha lesz valami, akkor hozni fogjuk. :) Addig is nem tehetünk más, csak várunk és reménykedünk abban, hogy tényleg kapunk ma valamit.
(Mellesleg, ha mégse kapunk egy teaser előzetest, akkor nem értem, miért írta ki ezt twitterre.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése