2015. április 16., csütörtök

Lehet, hogy érkezik hamarosan a Tűzpróba első előzetese?


Tavaly március közepén kaptuk meg az első előzetest Az Útvesztőhöz, és bevallom őszintén azt hittem, hogy a Tűzpróba esetében is ekkortájt számíthatunk majd egy teaserre. Aztán eljött a március és el is múlt, és még mindig nincs semmi. Persze kijött néhány still a filmhez, de az előzetesnek még se híre, se hamva. Már április közepén járunk, és még mindig semmi.

Na, de úgy tűnik, hogy lassan csak megkapjuk az előzetest, amire annyira várunk. Az egyik kedvenc forrásoldalunk, a francia rajongói oldal találta ezt a képet és posztolta saját oldalán.



(A képet nagyobb méretben ITT tudjátok megtekinteni.)
A kép nem valami jó minőségű, de az esedékes filmes előzetesek és filmmegjelenések listáját mutatja dátummal együtt. Eszerint az oldal szerint április 24-én kapjuk meg a teaser előzetest a Tűzpróbához.
Szerintem épp ideje lenne, és nagyon bízom benne, hogy így lesz, de szeretném megjegyezni, mielőtt még mindenki beleélné magát, hogy ez korántsem hivatalos forrás, és lehet hogy nem lesz semmi a dologból, mindenesetre úgy gondoltam, hogy megosztom veletek.
Se a film készítői, se senki nem erősítette meg, de nem is cáfolta a hírt, így egyelőre erősen csak pletykaszintű a dolog. Amint érkezik a hivatalos bejelentés, természetesen értesítünk titeket itt az oldalon.

Örülnétek neki, ha jövőhéten tényleg megérkezne az első előzetes? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése