2015. április 19., vasárnap

Újabb nyereményjáték: nyerd meg a Halálkúra egy példányát!


Korábban már utaltam rá, hogy lesz egy meglepetésünk számotokra, és itt az idő, hogy lerántsuk róla a leplet. Ismét egy nyereményjátékkal készültünk, méghozzá a frissen megjelent Halálkúrát, a trilógia utolsó, befejező részét lehet megnyerni. Voltunk olyan szerencsések, hogy a Cartaphilus Kiadó rendelkezésünkre bocsátott egy recenziós példányt a könyvből, és úgy döntöttünk, hogy ezt kisorsoljuk köztetek. Mi magunk is megvettük a könyvet, így kettő lett volna belőle, így gondoltuk csinálunk belőle egy nyereményjátékot. :)

Ezúton is köszönjük a könyvet a Cartaphilus Kiadónak!



Aki régi olvasónk az már tudja, hogy mennek errefelé a nyereményjátékok, viszont az újaknak szeretném még egyszer leírni, hogy mi lesz a dolgotok. Az alább található Rafflecopter doboz segítségével zajlik a játék. A neveteket és email címeteket kell megadnotok, aztán mindössze két kérdésre helyesen válaszolni, és máris esélyetek lesz megnyerni a könyvet.

Figyelem! Mindkét kérdésre kell válaszolni, és csakis azok vesznek részt a sorsoláson, akik két helyes választ küldenek be nekünk. Egy hétig tart a nyereményjáték, vagyis április 26-a éjfélig. Minden nap újra tudtok próbálkozni, így növelve az esélyeteket, hogy végül titeket sorsoljon ki a rendszer. :)
(Csak Magyarországon belül postázunk, megértéseteket köszönjük.)

Frissítés! Nézegettem a válaszaitokat és észrevettem, hogy néhányan félreértettétek a második kérdést. Az a kérdés ugyebár, hogy hány előzménykönyv készült eddig a trilógiához. Itt csakis előzménykönyvre gondoltunk, NEM KIEGÉSZÍTŐ KÖNYVEKRE! (Remélem érthető, hogy mire akarok célozni, és így már mindenki tudni fogja, hogy milyen számot kell beírni. :)


Mindenkinek sok sikert kívánunk! :)

7 megjegyzés:

  1. Gondolom a név és az email alatt, arra gondolsz amit a boxba való belépésnél megadunk. Ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, arra. Csak azért hangsúlyoztam ki, mert olyan címet kell megadnotok, amin aztán el is tudunk majd érni titeket, ha véletlenül titeket sorsol ki a rendszer és megnyeritek a könyvet. :)

      Törlés
  2. De mi van, ha facebook-kal léptünk be? Akkor is látjátok az e-mail címet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, akkor is látjuk, mert azt megadja a facebook, ha azt használjátok. De érvényes legyen az email cím, hogy azon majd el tudjunk érni titeket, ha véletlen ti nyertek.

      Törlés
  3. Sziasztok!
    Majd hétfőn ki is írjátok a blogra,hogy ki nyerte meg,vagy csak privátban vagy valahol üzentek annak a személynek? És gratulálok,mivel nagyon sok jelentkezés érkezett a nyereményjátékhoz. Nagyon tetszik a blog,csak így tovább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Először is köszi a kedves szavakat. :)
      Igen, hétfőn ki fogjuk írni, hogy ki nyer, a rendszer automatikusan megjeleníteni. Hétfőn várható az eredmény, valószínűleg délelőtt. Emellett a nyertes kap privát üzenetet is, amiben megbeszéljük, hogy milyen címre küldjük el neki a könyvet. :)

      Törlés