2015. április 6., hétfő

Tervezz új fejlécet az oldalnak!


Gondoltuk épp itt az ideje egy dizájnváltásnak az oldalon, és ehhez először szeretnénk a lelkes önkéntes vállalkozók segítségét kérni. Arról lenne szó, arra gondoltunk húgommal, hogy megkérdezünk titeket, hátha van kedvetek az oldal számára egy új fejlécet tervezni. Ezúton szeretnék felhívást intézni hozzátok, melyben az oldalunkra kellene egy új fejlécet tervezni. Várjuk minden lelkes, kreatív és ötletes jelentkező munkáját.

  • Két hetet adunk rá, addig bárki küldhet be általa tervezett fejlécet, akár többet is. Az elérhetőségeink között megtaláljátok az email címünket, és arra szeretnénk kérni a kész munkákat. (Bármelyikünknek küldhetitek, a végén úgyis az összeset átnézzük.) Természetesen névvel ellátva, és ha van saját blogotok azt is megírhatjátok, így ha végül a ti munkátok tetszik meg nekünk, akkor szívesen kirakjuk majd az oldalatokat is mellé.
  • A beérkezett munkák közül mi ketten választjuk ki a legjobbat, azt amelyik nekünk a legjobban tetszik, és természetesen az kerül ki az oldalra. A döntésünk abszolút szubjektív lesz, amihez úgy véljük minden jogunk meg van, de azért majd kirakjuk az összes beküldött munkát, így láthatjátok, hogy milyen munkák érkeztek be. :)
  • Beküldési határidő 2015. április 19.

Mit várunk?
  • Az új fejléc készüljön a Tűzpróba stílusában, amihez felhasználhattok a filmből kivágott képeket, fan artokat, bármit, amit szeretnétek, igazából nem szeretnénk kikötni, hisz épp az a lényeg, hogy a ti saját kreativitásotok érvényesüljön. De a fejléc tükrözze a Tűzpróba könyvek borítóinak, és a készülő filmnek a stílusát és a színvilágát. Ez az egy, amit szeretnénk, a többi rátok van bízva. :)
  • Az új háttér is ennek megfelelően ilyen narancsos, barnás, homokos lesz, tulajdonképpen az új háttér a Tűzpróbához készült első concept art lesz majd. :) Így ehhez tudjátok nagyjából stílusra igazítani a fejlécet is.
  • Szerettük volna ha érkezik egy a mostani fejléchez hasonló csoportkép, de nagy a valószínűsége, hogy ilyen most nem lesz, így mást kell kitalálnunk. Bízunk bennetek, hogy ügyes munkákat készítetek.
  • FRISSÍTÉS!!!! Tudtam, hogy kihagyok valamit, de az első beérkezett munkát látván eszembe jutott, hogy még annyi lenne a kérésünk, hogy a fejlécen az a szöveg szerepeljen, ami a mostanin is. Vagyis csak annyi, hogy "Az Útvesztő rajongói oldal". :)

Nem is tudom mit kellene még írnom ezzel kapcsolatban, hirtelen ennyi jutott az eszembe. Várjuk a kész munkákat a megadott határidőig. Ha van valami kérdésetek, kérdezzetek a poszt alatt, vagy emailben.

Jó munkát kívánunk! :)

11 megjegyzés:

  1. Sziasztok! :) Nem ide tartozik, de nem is találtam az oldalon olyan postot ahova írhatnám, így hát ide írom vagyis kérdezem! :D Szóval a kérdésem az lenne, hogy a 2. filmnek mi lesz a magyar címe? Mert van aki azt mondja, hogy Tűzpróba, de van aki azt hogy Megperzselt föld! De én már olyan is hallottam, hogy a Megperzseltek kísérletei.... so what???? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tűzpróba a könyv hivatalos címe, így a filmé is ez lesz. :)
      A többi csak az interneten keringő rajongó fordítások.

      Törlés
  2. Köszönöm a gyors választ! :*

    VálaszTörlés
  3. Örömmel látom, hogy sokan olyan ötletem és elképzelésem volt az idők során, amit érdemesnek tartottatok átemelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a fejléces dolog tényleg remek ötlet, így gondoltuk mi is adunk egy lehetőséget a kreatív olvasóinknak.
      Reméljük érkezik olyan munka, ami nekünk is tetszik. :)

      Törlés
    2. Ancsi te vagy a mi mentorunk. :D

      Törlés
  4. Sziasztok!
    mekkora legyen a felbontás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, én ehhez nem nagyon értek, de legyen jó minőségű a kép, és ha kicsit nagyobb a kelleténél az se baj, majd vágunk ki belőle, vagy kicsinyítünk. :)

      Törlés
  5. Milyen kár,hogy nincs ilyen dolgokra időm mostanában.:(
    De a többiek által tervezett fejlécekre nagyon kíváncsi vagyok. Jó,h kiteszitek mindet egy posztba :DDD

    VálaszTörlés
  6. Hello!:)
    Méretre kb. mekkora legyen?:)

    VálaszTörlés