2014. február 5., szerda

Kaya Scodelario (Teresa) a forgatásról+ John Paesano készíti a film zenei anyagát


2013 decemberében megjelent egy interjú, melyben Kaya Scodelario (Teresa) mesélt új filmjéről (The Truth about Emanuel), és közben szóba jött Az Útvesztő című film is, amiben szintén az egyik főszerepet tudhatja magáénak. Mivel minket leginkább csak Az Útvesztő filmre vonatkozó kérdések és válaszok érdekelnek, így csakis azt fordítottam le nektek. :) (Ez pedig tulajdonképpen csak egy kérdés volt:(


Nem olyan régen fejezted be Az útvesztő film forgatását, és ez lesz számodra az első betörési próbálkozás a franchise stúdiók világába. Felmerült benned bármikor a kétely, hogy elfogadd ezt a szerepet?
Nagyon jól éreztem magam. Számomra tulajdonképpen ugyanolyan volt, mintha csak egy független filmet forgatnék. A nap végén mikor még mindig ott vagy a forgatáson és még mindig dolgozol, akkor nem számít, hogy milyen környezet vesz körbe. A munkának ugyanolyan minőségűnek kell lennie, és ugyanannyi erőfeszítést kell beleadnod a dologba bármelyik esetben. De persze van pozitív oldala is: hiszen itt több az ingyen kaja, amit nagyon szeretek. [nevet] Szinte mindig volt csokoládé és süti, ami nagyon tetszett.
A forgatás nagyszerű volt és a rendező Wes Ball tényleg mindent beleadott a film készítése közben. Az energiái mindenkit keményebb munkára ösztönöztek és ez nagyon fontos. Számomra a pénz és a stúdió nem vette el a projekt kreatív oldalának jelentőségét. Mindenki, aki Az Útvesztő mögött állt csak egy jó és minőségi filmet szeretett volna készíteni. És szerintem sikerült. Nagyon kellemes élmény volt számomra, sokkal jobban, mint amire számítottam, ha őszinte akarok lenni.

Forrás

És mivel egy elég rövid cikk lett, így gondoltam még hozzáteszem a hírt, miszerint a film soundtrackjét John Paesano fogja készíteni. Tavaly nyáron a férfi hivatalos facebook oldalán megjelent egy kép az egyik zenei anyag készítéséről a stúdióban, ezzel erősítette meg az addig még csak pletykának számító hírt.


Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése