2014. február 3., hétfő

Thomas Brodie-Sangster (Newt) és Aml Ameen (Alby) interjú részlet a filmről


Thomas Brodie-Sangster, aki Newt szerepét játssza a készülő Az Útvesztő című filmben így nyilatkozott korábban a sajtónak a szerepéről:
"Csodálatos volt. Nagyon szerettem, de sokan panaszkodtak azért, mert nagyon meleg volt - nem is inkább a hőség, hanem a páratartalom miatt. Ha elkezdesz izzadni, akkor aztán nem száradsz meg, ugyanis az egész tulajdonképpen rád ragad. De azért tetszett." - mondta a 23 éves színész.
...
"Sokszor megesett velem, amikor ott kellett lennünk egy mező közepén, vagyis tényleg igazából egy hatalmas mező közepén körülöttünk mindenhol öt különböző mérgező kígyóval és halálos pókokkal." - folytatja. "És amikor izzadsz, akkor tényleg izzadsz. Semmi smink és semmi spray. Ettől csak még szórakoztatóbb volt az egész."

Forrás


Egy másik interjú során pedig Aml Ameent (Alby) kérdezték legújabb filmjéről (The Butler), és röviden szóba került Az Útvesztő film is.
Kérdés: Jövőre benne lenne Az Útvesztő című filmben, ami a FOX válaszának tűnik Az éhezők viadala sikerére. Szerinted ebben is benne van a lehetőség, hogy ugyanolyan nagy franchise legyen belőle, mint Az éhezők viadala lett?
"Az Útvesztő egy erőteljes kalandtörténet. Az egyetlen hasonlóság közte és Az éhezők viadala között, hogy mindkettő könyvből készült, melyet ifjúsági közönségnek írtak. Szerintem meg fogjátok látni, hogy Az Útvesztő egyedül is megállja a helyét a mozikban. A filmnek tehetséges szereplőgárdája van, amelyet a nagyszerű Wes Ball fogott közre, és majd igazi valóságot hozunk ebbe a világba. Minden karakter saját történettel rendelkezik, ami hatással van a részletekre és én nagyon büszke vagyok a filmre. Én játszom Albyt, aki amolyan apa- és testvérszerűség a Tisztáson rekedt elveszett fiúk számára, és ő tartja fenn a rendet. Úgy hiszem, hogy mikor az emberek elmennek a moziba megnézni a filmet, azt többször is megteszik majd, hiszen a film több korosztály figyelmét is fel fogja kelteni."

Forrás

1 megjegyzés:

  1. tök jó volt a film meg a könyv egyaránt. nekem a kedvenc szereplőm te vagy Thomas Brodie-Sangster

    VálaszTörlés