2014. február 19., szerda

Will Poulter interjú a filmről 2014 januárból


Will Poultert jelölték idén a BAFTA EE Rising Star Award díjra, ahol a fiatal tehetségeseket jutalmazzák, és a közönség szavazatai döntenek arról, hogy ki lesz a győztes és ki kapja meg a díjat. [Azóta már megnyerte a díjat. Itt olvashattok róla.]A jelölés alkalmából a totalfilm.com készített egy interjút a fiatal brit színésszel, ahol sok mindenről beszélgettek, én pedig a szokásunkhoz híven azokat a kérdéseket és válaszokat hozom, ahol Az Útvesztő film kerül szóba.


És ott van Az Útvesztő film is, ami ebben az évben fog megjelenni...
Nagyon izgatott voltam a szereppel kapcsolatban hiszen az egész szereplőgárda szinte csak tehetséges fiatal színészekből állt, mint Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Aml Ameen, Dexter Darden, Chris Sheffield, Alex Florez, Thomas Brodie-Sangster és Ki Hong Lee. A listát még folytathatnám tovább a végtelenségig, és hogy mindennek a részese lehettem az volt a legjobb dolog a világon. Akár olvasták a könyvet akár nem, az emberek egy izgalmas történetet várhatnak Az Útvesztőtől, ami egy csapat fiatalról szól egy disztópikus világban. Nekik együtt kell dolgozniuk, hogy sikerüljön megszökniük és közben sok minden történik és ez egy igazi kalandfilm... tehát ez egy nagyon jó kis történet.

Mit tudnál mondani a karakteredről a filmben?
Én játszom Gallyt, aki egyfajta hadilábon áll a főszereplővel Thomassal, akit Dylan O'Brien alakít. Egyike vagyok a legöregebbeknek és legtapasztaltabbaknak azok közül, akik a Tisztáson élnek. Már az elejétől ellenséges vagyok Thomassal, ami később a történet folyamán igazi gyűlöletté alakul át és a történet végéig ilyen ellenségesen viseltetünk egymás iránt. Mókás volt egy ilyen bonyolult karaktert eljátszani, mert vannak jó és rossz momentumai is Thomas felé.

Tehát fiatalabb korodban arról álmodtál, hogy egy ilyen nagy kalandfilmen dolgozhass valamikor?
Úgy hiszem, igen. De ma már rájöttem, hogyan olyan dolgokat is szeretek csinálni, amit sosem adnák fel semmiért, és amit tényleg nagyon szeretek, azok a kis költségvetésű filmek, amiket csak néhány hétig forgatunk itt Angliában. Ezeket egy kicsit nehezebb végigcsinálni, hiszen keményebb a munka, és nem annyira fényűző az egész, de gyakran a szerepben rejlő kihívás miatt lesz igazán élvezetes az egész. Tehát továbbra is szeretnék olyat filmeket forgatni majd, mint Az Útvesztő és  már nagyon várom, hogy folytathassuk a második filmmel.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése